TWRP Zip file corrupt hatası

384311

Hectopat
Makaleler
6
Telefona TWRP yükledim gerekli kurulum öncesi her şeyi yaptım (Wipe, Format Data vb.) fakat Install'dan zip dosyasını seçince konsol ekranından skipped gibi şeyler yazıyor ardından, "Zip file is corrupt" hatası alıyorum. Nasıl halledebilirim?

Ama çözümü var hocam bu sorunun. Bu sorunu ben de yaşamıştım böyle yapınca dosya yüklendi ama açılmadı telefon sonra anladım en son sürüme güncelleyip yapmam lazımmış.

Eski J5 telefonuma Android 9 ROM attım bu şekilde çiçek gibi oldu.
Hocam daha dün bu sorunu Redmi Note 8 cihazıma ROM atarken yaşadım. Bizzat kendim bu sorunu yazdığım mesajdaki çözümlerle çözdüm. TWRP sürümüm 2.8.7.0 iken bu sorunu yaşıyordum. 3.3.1.1 e güncelleyip ROM'u değiştirince sorun ortadan kalktı ve 12.5.3 sürümünü atmıştım. Bu internetteki videolar pek kesin olamıyor.

Hocam daha dün bu sorunu Redmi Note 8 cihazıma ROM atarken yaşadım. Bizzat kendim bu sorunu yazdığım mesajdaki çözümlerle çözdüm. TWRP sürümüm 2.8.7.0 iken bu sorunu yaşıyordum. 3.3.1.1'e güncelleyip ROM'u değiştirince sorun ortadan kalktı ve 12.5.3 sürümünü atmıştım. Bu internetteki videolar pek kesin olamıyor.

Hocam, konu sahibi en son sürümü kullandığını söylüyor. Videodaki sorunu bir denesim derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı