wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #1 Bootloader kilidim acik, ROM atmak icin TWRP mi gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #91 codefl0w dedi: Pixel Experience'ın yanında gelen boot imajı PixelExperience Recovery içerir. ADB Sideload yaparak kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tesekkurler hocam codefl0w dedi: Pixel Experience'ın yanında gelen boot imajı PixelExperience Recovery içerir. ADB Sideload yaparak kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ADB Sideload nedir hocam Son düzenleme: 27 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
codefl0w dedi: Pixel Experience'ın yanında gelen boot imajı PixelExperience Recovery içerir. ADB Sideload yaparak kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tesekkurler hocam codefl0w dedi: Pixel Experience'ın yanında gelen boot imajı PixelExperience Recovery içerir. ADB Sideload yaparak kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ADB Sideload nedir hocam
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 27 Şubat 2024 #92 wilzx dedi: ADB Sideload nedir hocam Genişletmek için tıkla... Adb kullanmayı öğrendiğinizi varsayıyorum. Recovery'de "Install Update"i seçip Adb Sideload seçeneğini seçeceksiniz, sonra PC'nizden "adb sideload pixelexperiencepaketkonumu.zip" yazarak atacaksınız. %47 civarına geldiğinde kurulmuş olacaktır. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: ADB Sideload nedir hocam Genişletmek için tıkla... Adb kullanmayı öğrendiğinizi varsayıyorum. Recovery'de "Install Update"i seçip Adb Sideload seçeneğini seçeceksiniz, sonra PC'nizden "adb sideload pixelexperiencepaketkonumu.zip" yazarak atacaksınız. %47 civarına geldiğinde kurulmuş olacaktır.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #93 codefl0w dedi: Pixel Experience'ın yanında gelen boot imajı PixelExperience Recovery içerir. ADB Sideload yaparak kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde de olur ama hocam sonuç olarak o da bir custom recovery oluyor. Stock recovery'den custom rom kurulmaz. Artı 0 Eksi
codefl0w dedi: Pixel Experience'ın yanında gelen boot imajı PixelExperience Recovery içerir. ADB Sideload yaparak kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde de olur ama hocam sonuç olarak o da bir custom recovery oluyor. Stock recovery'den custom rom kurulmaz.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #94 codefl0w dedi: Adb kullanmayı öğrendiğinizi varsayıyorum. Recovery'de "Install Update"i seçip Adb Sideload seçeneğini seçeceksiniz, sonra PC'nizden "adb sideload pixelexperiencepaketkonumu.zip" yazarak atacaksınız. %47 civarına geldiğinde kurulmuş olacaktır. Genişletmek için tıkla... hocam recoveryde intall update yok wipe data reboot connect miasstant ve safemode var Artı 0 Eksi
codefl0w dedi: Adb kullanmayı öğrendiğinizi varsayıyorum. Recovery'de "Install Update"i seçip Adb Sideload seçeneğini seçeceksiniz, sonra PC'nizden "adb sideload pixelexperiencepaketkonumu.zip" yazarak atacaksınız. %47 civarına geldiğinde kurulmuş olacaktır. Genişletmek için tıkla... hocam recoveryde intall update yok wipe data reboot connect miasstant ve safemode var
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 27 Şubat 2024 #95 wilzx dedi: hocam recoveryde intall update yok wipe data reboot connect miasstant ve safemode var Genişletmek için tıkla... Pixel Experience'ın boot imajını atın dedim size. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: hocam recoveryde intall update yok wipe data reboot connect miasstant ve safemode var Genişletmek için tıkla... Pixel Experience'ın boot imajını atın dedim size.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #96 codefl0w dedi: Pixel Experience'ın boot imajını atın dedim si codefl0w dedi: Pixel Experience'ın boot imajını atın dedim size Genişletmek için tıkla... boot imaji yok hocam Genişletmek için tıkla... codefl0w dedi: Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
codefl0w dedi: Pixel Experience'ın boot imajını atın dedim si codefl0w dedi: Pixel Experience'ın boot imajını atın dedim size Genişletmek için tıkla... boot imaji yok hocam Genişletmek için tıkla... codefl0w dedi: Genişletmek için tıkla...
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 27 Şubat 2024 #97 GSI ROM'muş. Cihazınız için stabilize edilmiyor onlar, tam verim alamazsınız muhtemelen. İlla da denemek isterseniz fastboot üzerinden fastboot flash system dosyanıniçindekisistemimajı.img yazarak kurabilirsiniz. Kurulumun ardından verileri temizlemeyi unutmayın. Artı 0 Eksi
GSI ROM'muş. Cihazınız için stabilize edilmiyor onlar, tam verim alamazsınız muhtemelen. İlla da denemek isterseniz fastboot üzerinden fastboot flash system dosyanıniçindekisistemimajı.img yazarak kurabilirsiniz. Kurulumun ardından verileri temizlemeyi unutmayın.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #98 codefl0w dedi: GSI ROM'muş. Cihazınız için stabilize edilmiyor onlar, tam verim alamazsınız muhtemelen. İlla da denemek isterseniz fastboot üzerinden fastboot flash system dosyanıniçindekisistemimajı.img yazarak kurabilirsiniz. Kurulumun ardından verileri temizlemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
codefl0w dedi: GSI ROM'muş. Cihazınız için stabilize edilmiyor onlar, tam verim alamazsınız muhtemelen. İlla da denemek isterseniz fastboot üzerinden fastboot flash system dosyanıniçindekisistemimajı.img yazarak kurabilirsiniz. Kurulumun ardından verileri temizlemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla...
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 27 Şubat 2024 #99 wilzx dedi: Eki Görüntüle 2127595 Genişletmek için tıkla... Size Minimal ADB kullanmayın demiştim... SDK Platform Araçları sürüm notları | Android Studio | Android Developers Android SDK Platform Araçları, Android SDK'ya yönelik bir bileşendir. developer.android.com ZIP'ten çıkardığınız platform-tools klasörünü CMD ile başlatmanız yeterli olur. Asla orijinalden şaşmayın. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: Eki Görüntüle 2127595 Genişletmek için tıkla... Size Minimal ADB kullanmayın demiştim... SDK Platform Araçları sürüm notları | Android Studio | Android Developers Android SDK Platform Araçları, Android SDK'ya yönelik bir bileşendir. developer.android.com ZIP'ten çıkardığınız platform-tools klasörünü CMD ile başlatmanız yeterli olur. Asla orijinalden şaşmayın.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #100 codefl0w dedi: Size Minimal ADB kullanmayın demiştim... SDK Platform Araçları sürüm notları | Android Studio | Android Developers Android SDK Platform Araçları, Android SDK'ya yönelik bir bileşendir. developer.android.com ZIP'ten çıkardığınız platform-tools klasörünü CMD ile başlatmanız yeterli olur. Asla orijinalden şaşmayın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
codefl0w dedi: Size Minimal ADB kullanmayın demiştim... SDK Platform Araçları sürüm notları | Android Studio | Android Developers Android SDK Platform Araçları, Android SDK'ya yönelik bir bileşendir. developer.android.com ZIP'ten çıkardığınız platform-tools klasörünü CMD ile başlatmanız yeterli olur. Asla orijinalden şaşmayın. Genişletmek için tıkla...