fastboot indiriyordum onceki indirdigimiz recovery diye recovery indirmeye basladimTakın. Kapanmasın. Evet aynılarını yapın. Şu an inen dosyanın fotoğrafını rica edebilir miyim?
Varsa direkt fastboot tabii ki.@codefl0w hocam. Recovery indirip mi çıkartalım yoksa direk fastboot romdan mı alalım? Hangisi daha sağlıklı olur?
hocam cok sagolun adamin dibisinizTakın. Kapanmasın. Evet aynılarını yapın. Şu an inen dosyanın fotoğrafını rica edebilir miyim?
Hocam cok sağ olun adamin dibisiniz.
Maalesef telefonu hiç kullanmadım. Hiçbir fikrim yok. Üzgünüm.yardimci olan herkese cok tesekkur ediyorum sizce hyperostami kalmaliyim yoksa 12.5 surumune gerimi geciyim performans olarak
İyi tamamladınız hocam, kritik bir asist yaptım diyelim. Elinize sağlık sizin de.Fikri @codefl0w hocam verdi. Ona da ben teşekkür ediyorum. Geçmiş olsun.
Custom recovery kurmadan olmaz maalesef.
Pixel Experience'ın yanında gelen boot imajı PixelExperience Recovery içerir. ADB Sideload yaparak kurabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.