wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #1 Bootloader kilidim acik, ROM atmak icin TWRP mi gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 27 Şubat 2024 #101 Sistem alanınız nasıl olmayabiliyor? fastbootd modunda falan mısınız? Fastboot reboot bootloader yazdıktan sonra tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Sistem alanınız nasıl olmayabiliyor? fastbootd modunda falan mısınız? Fastboot reboot bootloader yazdıktan sonra tekrar deneyin.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #102 codefl0w dedi: Sistem alanınız nasıl olmayabiliyor? fastbootd modunda falan mısınız? Fastboot reboot bootloader yazdıktan sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... hocam yine olmadi hyperos veya magisk boot imgsi atmistim ondan olabilirmi Artı 0 Eksi
codefl0w dedi: Sistem alanınız nasıl olmayabiliyor? fastbootd modunda falan mısınız? Fastboot reboot bootloader yazdıktan sonra tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... hocam yine olmadi hyperos veya magisk boot imgsi atmistim ondan olabilirmi
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 27 Şubat 2024 #103 wilzx dedi: hocam yine olmadi hyperos veya magisk boot imgsi atmistim ondan olabilirmi Genişletmek için tıkla... Stock boot imajınıza döndükten sonra tekrar deneyin. Ayrıca fastboot flash system_a imajismi.img'yi deneyin. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: hocam yine olmadi hyperos veya magisk boot imgsi atmistim ondan olabilirmi Genişletmek için tıkla... Stock boot imajınıza döndükten sonra tekrar deneyin. Ayrıca fastboot flash system_a imajismi.img'yi deneyin.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #104 codefl0w dedi: Stock boot imajınıza döndükten sonra tekrar deneyin. Ayrıca fastboot flash system_a imajismi.img'yi deneyin. Genişletmek için tıkla... tamam hocam Artı 0 Eksi
codefl0w dedi: Stock boot imajınıza döndükten sonra tekrar deneyin. Ayrıca fastboot flash system_a imajismi.img'yi deneyin. Genişletmek için tıkla... tamam hocam
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 27 Şubat 2024 #105 wilzx dedi: yine ayni hata Genişletmek için tıkla... Şuan MIUI 14'te misiniz? Stock boot imajınızı yeniden atarak denediniz mi? Artı 0 Eksi
wilzx dedi: yine ayni hata Genişletmek için tıkla... Şuan MIUI 14'te misiniz? Stock boot imajınızı yeniden atarak denediniz mi?
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #106 codefl0w dedi: Şuan MIUI 14'te misiniz? Stock boot imajınızı yeniden atarak denediniz mi? Genişletmek için tıkla... orjinal stock boot imajini atmadim simdi denicem Artı 0 Eksi
codefl0w dedi: Şuan MIUI 14'te misiniz? Stock boot imajınızı yeniden atarak denediniz mi? Genişletmek için tıkla... orjinal stock boot imajini atmadim simdi denicem
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 27 Şubat 2024 #107 wilzx dedi: orjinal stock boot imajini atmadim simdi denicem Genişletmek için tıkla... Bekliyorum. Bir de fastbootd ile kurmayı deneyin ayrıca. Fastboot üzerindeyken fastboot reboot fastboot yazın, sonra system'ı flashlamayı denersiniz. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: orjinal stock boot imajini atmadim simdi denicem Genişletmek için tıkla... Bekliyorum. Bir de fastbootd ile kurmayı deneyin ayrıca. Fastboot üzerindeyken fastboot reboot fastboot yazın, sonra system'ı flashlamayı denersiniz.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #108 codefl0w dedi: Bekliyorum. Bir de fastbootd ile kurmayı deneyin ayrıca. Fastboot üzerindeyken fastboot reboot fastboot yazın, sonra system'ı flashlamayı denersiniz. Genişletmek için tıkla... hocam vazgeceyimmi hardbrick olabilirmi cihaz Artı 0 Eksi
codefl0w dedi: Bekliyorum. Bir de fastbootd ile kurmayı deneyin ayrıca. Fastboot üzerindeyken fastboot reboot fastboot yazın, sonra system'ı flashlamayı denersiniz. Genişletmek için tıkla... hocam vazgeceyimmi hardbrick olabilirmi cihaz
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 27 Şubat 2024 #109 wilzx dedi: Eki Görüntüle 2127632hocam vazgeceyimmi hardbrick olabilirmi cihaz Genişletmek için tıkla... Olmaz. system_a yerine system_b yazarak deneyin. Olmazsa product_a veya product_b'yi silmemiz gerekebilir. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: Eki Görüntüle 2127632hocam vazgeceyimmi hardbrick olabilirmi cihaz Genişletmek için tıkla... Olmaz. system_a yerine system_b yazarak deneyin. Olmazsa product_a veya product_b'yi silmemiz gerekebilir.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #110 codefl0w dedi: Olmaz. system_a yerine system_b yazarak deneyin. Olmazsa product_a veya product_b'yi silmemiz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... olmadi hocam yine ayni hata Artı 0 Eksi
codefl0w dedi: Olmaz. system_a yerine system_b yazarak deneyin. Olmazsa product_a veya product_b'yi silmemiz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... olmadi hocam yine ayni hata