wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #1 Bootloader kilidim acik, ROM atmak icin TWRP mi gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #71 Ali_Toprak dedi: "Disk görüntüsü dosyası bozuk" hatasına aldanmayın. "Fastboot flash boot boot.img" dedim ya, o konutta boot.img yerine payload dumper ile çıkardığımız boot.img'yi yaz. Anlatabildim mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: "Disk görüntüsü dosyası bozuk" hatasına aldanmayın. "Fastboot flash boot boot.img" dedim ya, o konutta boot.img yerine payload dumper ile çıkardığımız boot.img'yi yaz. Anlatabildim mi? Genişletmek için tıkla...
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #72 fastboot reboot yaz bakalım boot olacak mı. Artı 0 Eksi
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #73 Ali_Toprak dedi: fastboot reboot yaz bakalım boot olacak mı. Genişletmek için tıkla... tekrardan acilip kapaniyor fail Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: fastboot reboot yaz bakalım boot olacak mı. Genişletmek için tıkla... tekrardan acilip kapaniyor fail
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #74 wilzx dedi: Tekrardan açılıp kapaniyor fail. Genişletmek için tıkla... HyperOS zip dosyasını indirdin değil mi? İndirmediysen önceki mesajlarda ki Fastboot dosyasını indir. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: Tekrardan açılıp kapaniyor fail. Genişletmek için tıkla... HyperOS zip dosyasını indirdin değil mi? İndirmediysen önceki mesajlarda ki Fastboot dosyasını indir.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #75 Ali_Toprak dedi: HyperOS zip dosyasını indirdin değil mi? İndirmediysen önceki mesajlarda ki Fastboot dosyasını indir. Genişletmek için tıkla... hayir indirmedim oyle bir mesaj oldugunu bile hatirlamiyorum bir gozden geciriyim Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: HyperOS zip dosyasını indirdin değil mi? İndirmediysen önceki mesajlarda ki Fastboot dosyasını indir. Genişletmek için tıkla... hayir indirmedim oyle bir mesaj oldugunu bile hatirlamiyorum bir gozden geciriyim
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #76 wilzx dedi: Hayir indirmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazda HyperOS varsa neden başka sürüm indirdiniz? Artı 0 Eksi
wilzx dedi: Hayir indirmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazda HyperOS varsa neden başka sürüm indirdiniz?
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #77 Ali_Toprak dedi: Hocam cihazda HyperOS varsa neden başka sürüm indirdiniz? Genişletmek için tıkla... hyperos yoktu 14 indirdim Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: Hocam cihazda HyperOS varsa neden başka sürüm indirdiniz? Genişletmek için tıkla... hyperos yoktu 14 indirdim
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #78 @codefl0w hocam. Recovery indirip mi çıkartalım yoksa direk fastboot romdan mı alalım? Hangisi daha sağlıklı olur? Artı 0 Eksi
@codefl0w hocam. Recovery indirip mi çıkartalım yoksa direk fastboot romdan mı alalım? Hangisi daha sağlıklı olur?
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #79 wilzx dedi: hyperos yoktu 14 indirdim Genişletmek için tıkla... hyperos romunu indiriyorum suan inince yaptiklarimizin hepsini tekrar yaparim olmazsa geri donus yaparim fastboot romu indirdim cihazin sarji 30du sarja takayimmi Artı 0 Eksi
wilzx dedi: hyperos yoktu 14 indirdim Genişletmek için tıkla... hyperos romunu indiriyorum suan inince yaptiklarimizin hepsini tekrar yaparim olmazsa geri donus yaparim fastboot romu indirdim cihazin sarji 30du sarja takayimmi
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #80 wilzx dedi: HyperOS ROM'unu indiriyorum şu an inince yaptiklarimizin hepsini tekrar yaparim olmazsa geri donus yaparim Fastboot ROM'u indirdim cihazin sarji 30du sarja takayim mi? Genişletmek için tıkla... Takın. Kapanmasın. Evet aynılarını yapın. Şu an inen dosyanın fotoğrafını rica edebilir miyim? Artı 0 Eksi
wilzx dedi: HyperOS ROM'unu indiriyorum şu an inince yaptiklarimizin hepsini tekrar yaparim olmazsa geri donus yaparim Fastboot ROM'u indirdim cihazin sarji 30du sarja takayim mi? Genişletmek için tıkla... Takın. Kapanmasın. Evet aynılarını yapın. Şu an inen dosyanın fotoğrafını rica edebilir miyim?