wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #1 Bootloader kilidim acik, ROM atmak icin TWRP mi gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #81 Ali_Toprak dedi: Takın. Kapanmasın. Evet aynılarını yapın. Şu an inen dosyanın fotoğrafını rica edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... fastboot indiriyordum onceki indirdigimiz recovery diye recovery indirmeye basladim Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: Takın. Kapanmasın. Evet aynılarını yapın. Şu an inen dosyanın fotoğrafını rica edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... fastboot indiriyordum onceki indirdigimiz recovery diye recovery indirmeye basladim
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 10 Şubat 2024 #82 Ali_Toprak dedi: @codefl0w hocam. Recovery indirip mi çıkartalım yoksa direk fastboot romdan mı alalım? Hangisi daha sağlıklı olur? Genişletmek için tıkla... Varsa direkt fastboot tabii ki. Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: @codefl0w hocam. Recovery indirip mi çıkartalım yoksa direk fastboot romdan mı alalım? Hangisi daha sağlıklı olur? Genişletmek için tıkla... Varsa direkt fastboot tabii ki.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #83 Ali_Toprak dedi: Takın. Kapanmasın. Evet aynılarını yapın. Şu an inen dosyanın fotoğrafını rica edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... hocam cok sagolun adamin dibisiniz Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: Takın. Kapanmasın. Evet aynılarını yapın. Şu an inen dosyanın fotoğrafını rica edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... hocam cok sagolun adamin dibisiniz
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #84 wilzx dedi: Hocam cok sağ olun adamin dibisiniz. Genişletmek için tıkla... Fikri @codefl0w hocam verdi. Ona da ben teşekkür ediyorum. Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: Hocam cok sağ olun adamin dibisiniz. Genişletmek için tıkla... Fikri @codefl0w hocam verdi. Ona da ben teşekkür ediyorum. Geçmiş olsun.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #85 Ali_Toprak dedi: Fikri @codefl0w hocam verdi. Ona da ben teşekkür ediyorum. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... yardimci olan herkese cok tesekkur ediyorum sizce hyperostami kalmaliyim yoksa 12.5 surumune gerimi geciyim performans olarak Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: Fikri @codefl0w hocam verdi. Ona da ben teşekkür ediyorum. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... yardimci olan herkese cok tesekkur ediyorum sizce hyperostami kalmaliyim yoksa 12.5 surumune gerimi geciyim performans olarak
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #86 wilzx dedi: yardimci olan herkese cok tesekkur ediyorum sizce hyperostami kalmaliyim yoksa 12.5 surumune gerimi geciyim performans olarak Genişletmek için tıkla... Maalesef telefonu hiç kullanmadım. Hiçbir fikrim yok. Üzgünüm. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: yardimci olan herkese cok tesekkur ediyorum sizce hyperostami kalmaliyim yoksa 12.5 surumune gerimi geciyim performans olarak Genişletmek için tıkla... Maalesef telefonu hiç kullanmadım. Hiçbir fikrim yok. Üzgünüm.
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 10 Şubat 2024 #87 Ali_Toprak dedi: Fikri @codefl0w hocam verdi. Ona da ben teşekkür ediyorum. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... İyi tamamladınız hocam, kritik bir asist yaptım diyelim. Elinize sağlık sizin de. Artı 0 Eksi
Ali_Toprak dedi: Fikri @codefl0w hocam verdi. Ona da ben teşekkür ediyorum. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... İyi tamamladınız hocam, kritik bir asist yaptım diyelim. Elinize sağlık sizin de.
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 27 Şubat 2024 #88 @wilzx Ali_Toprak dedi: Maalesef telefonu hiç kullanmadım. Hiçbir fikrim yok. Üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Hocam pixel exp kurmaya karar verdim TWRP'siz bir yolu yok mu? Artı 0 Eksi
@wilzx Ali_Toprak dedi: Maalesef telefonu hiç kullanmadım. Hiçbir fikrim yok. Üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Hocam pixel exp kurmaya karar verdim TWRP'siz bir yolu yok mu?
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #89 wilzx dedi: @wilzx Hocam pixel exp kurmaya karar verdim TWRP'siz bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Custom recovery kurmadan olmaz maalesef. Artı -1 Eksi
wilzx dedi: @wilzx Hocam pixel exp kurmaya karar verdim TWRP'siz bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Custom recovery kurmadan olmaz maalesef.
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 27 Şubat 2024 #90 wilzx dedi: @wilzx Hocam pixel exp kurmaya karar verdim TWRP'siz bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Pixel Experience'ın yanında gelen boot imajı PixelExperience Recovery içerir. ADB Sideload yaparak kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: @wilzx Hocam pixel exp kurmaya karar verdim TWRP'siz bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Pixel Experience'ın yanında gelen boot imajı PixelExperience Recovery içerir. ADB Sideload yaparak kurabilirsiniz.