- Makaleler
- 10
T19’un içini açıp çipini paylaşsana.
Hiçbir yerde bulamadık çip bilgisini.
Listeyi sana attığımda orası boştu, sonra ben ekledim. QCC3020 var.
T19’un içini açıp çipini paylaşsana.
N-ne diyorsun? Hurdaya döndüğünde belki, daha yeni aldım.T19’un içini açıp çipini paylaşsana.
Kızma Haruki adam, şakasına dedik yahu parçalamak yerine incelemesini yaz.N-ne diyorsun? Hurdaya döndüğünde belki, daha yeni aldım.
Bu arada nasıl bulamadın yahu, 3020 var.![]()
Tamam, üşenmezsem yapacağım minik kurabiyemin.Kızma Haruki adam, şakasına dedik yahu parçalamak yerine incelemesini yaz.![]()
Notlar kısmında belirttik zaten neden alınıp, alınmayacağını.İlk izlenimlerim fena değil. Galaxy Buds çöpü konmaz, Plus adamdır. AirPods 2. nesili geçtim hadi 1. nesili alan kaldı mı? T19'un IPX4 sertifikası var. SoundLiberty53 Pro olmayan bir liste liste değildir.
Momentum 3 yok.
BlitzWolf BW-FYE7 bu reisi koymuşsunuz sevindim. Daha çooook kulaklık eklenebilir.
Tamam, üşenmezsem yapacağım minik kurabiyemin.![]()
Teşekkürler.İlk izlenimlerim fena değil.
Belli yerler IPX5 diyor?T19'un IPX4 sertifikası var.
Aboov, onu unutmuşuz. Ekleyecektim ama aklımdan çıkmış. Neyse.SoundLiberty53 Pro olmayan bir liste liste değildir.
Kulak üstü?Momentum 3 yok.
Türkiye'de popüler olanları ekledik. V2 gelir zaten, üşenmezsek...Daha çooook kulaklık eklenebilir.![]()
Ö.D.Teşekkürler.
%99 IPX 4.Belli yerler IPX5 diyor?
Hadi bu seferlik affettim.Aboov, onu unutmuşuz. Ekleyecektim ama aklımdan çıkmış. Neyse.
Momentum 2 ile karıştırdım. K.b.Kulak üstü?
Gelsin, ben de yardım etçem.Türkiye'de popüler olanları ekledik. V2 gelir zaten, üşenmezsek...
Sende T19 var, kullanım kılavuzunda veya kutusunda yazıyorsa atabilir misin?%99 IPX4.
Kutusunu attım, kullanım kılavuzunda da baktım ama göremedim. Enes bey IPX 4 diyor. Ben de birkaç kaynaktan bakmıştım, onlar da 4 diyordu. Dakika 12.28'den itibaren izle.Sende T19 var, kullanım kılavuzunda veya kutusunda yazıyorsa atabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.