Çözüldü Txt dosyası VBS dosyasına nasıl çevirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
olmuyor bende,Galiba windows 11 olduğumdan.
Arama kısmından "Dosya Gezgini Seçenekleri" diye aratıp Görünüm kısmına gel, "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğini de-aktif et. Sonra .txt kısmını .vbs yap.

Edit: W10'a göre anlattım 11'de aynı mı bilmiyorum. Not defteri açıkken "Farklı Kaydet" diyerek kayıt türünü "Tüm dosyalar" olarak seçip sonunu .vbs yaparak kaydedebilirsin.
olmuyor bende,Galiba windows 11 olduğumdan.
Arama kısmından "Dosya Gezgini Seçenekleri" diye aratıp Görünüm kısmına gel, "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğini de-aktif et. Sonra .txt kısmını .vbs yap.

Edit: W10'a göre anlattım 11'de aynı mı bilmiyorum. Not defteri açıkken "Farklı Kaydet" diyerek kayıt türünü "Tüm dosyalar" olarak seçip sonunu .vbs yaparak kaydedebilirsin.

Çözüm

Seçenek aktif zaten,Ama Teşekkür ederim bilgi için.

Aktif olmaması gerekiyor zaten de-aktif etmen gerektiğini söyledim, yani kapatman gerekiyor.
Ben aktif anlamışım pardon :D

Aktif olmaması gerekiyor zaten de-aktif etmen gerektiğini söyledim, yani kapatman gerekiyor.
Çalıştı Çok Teşekkür ederim!

Konu nasıl kapatılır yada Çözdü işaretini birine koyacam Çözdü işareti koyamıyorum ben

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı