Kodlama için yapacağım. Böylece daha hızlı çalışacak. ".txt'yi" nasıl ".db" yapabilirim? İnternette yükleme sitesi buldum ve bir site daha buldum ama o siteyi kaybettim. Nasıl yapabilirim?

Hocam bilmediğimden soruyorum, dosyayı yeniden adlandırıp sonundaki .txt'yi silip .db ekleseniz olmuyor mu? Yani konu açtığınıza göre belli ki başka bir mesele var.
daha mantıklıymış.Uzantısını .db olarak değiştirdiğinizde nasıl daha hızlı çalışacak acaba? Onun yerine gerçek bir veritabanı niye kullanmıyorsunuz?
Hocam bilmediğimden soruyorum, dosyayı yeniden adlandırıp sonundaki .txt'yi silip .db ekleseniz olmuyor mu? Yani konu açtığınıza göre belli ki başka bir mesele var.
Hangi dil ile programlama yapıyorsunuz?Bu daha mantıklıymış.
C# dili ile.Hangi dil ile programlama yapıyorsunuz?
MD5 içeren virüs veritabanı.Şaka mı yapıyorsunuz ya.
TXT dosyası metin dosyasıdır. İçinde ne tür veri saklıyorsun ne bilelim. Veritabanı oluşturamazsın öyle basit bir şekilde. Veritabanını verilerine göre oluşturup not defterindeki verileri nasıl taşıyorsun bilemiyorum artık aktarman lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.