Arkadaşlar tyler durden ceketi çok istiyorum ama Türkiye de yok aynısından istiyorum ekteki gibi 500-600 olsa çok iyi olur nasıl yaptırabilirim illa hakiki deri olmasına gerek yok dış görünüşü böyle olsun yeterli ve evet dostum konu ciddi gözlükte bulmam lazım.
Kırmızı Standart Kalıp Biker Yaka Erkek Deri Mont size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W1LN21Z8-SCV
www.lcwaikiki.com
Tavsiyem, bu kapitalizm markalarına para verme.(!)
500-600'e bulamazsın. Binlerce lira tutar muhtemelen. Aynısını istiyorsan çok zor, benzerini bulabilirsin belki. Bu arada yanlış anlama fakat bu karakterlere özenmek çok normal değil, sonra dalga geçerler.
500-600'e bulamazsın. Binlerce lira tutar muhtemelen. Aynısını istiyorsan çok zor, benzerini bulabilirsin belki. Bu arada yanlış anlama fakat bu karakterlere özenmek çok normal değil, sonra dalga geçerler.
Kırmızı Standart Kalıp Biker Yaka Erkek Deri Mont size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W1LN21Z8-SCV
www.lcwaikiki.com
Tavsiyem, bu kapitalizm markalarına para verme.(!)
Evet hocam, ben de katılıyorum o konuda. Deri ceketler güzeldir. Her şey aşırı pahalı olduğu için bir deri ceket bile çok zor alınıyor. Ama tarzı beğendim diye aynısını yapmasanız daha iyi olur. Kendinden başka herkese karışan insanlar dalga geçebilir.
Özenmekten kastım tarz olaraktı. Zaten birinin karakterine özenmek çok yanlış bir şey olur.
Birebir aynı giyinirse çok dalga geçecek insanlar var. Kendimden biliyorum, özel bir günde takım elbise giydim diye devlet ajanı, damat, avukat bile diyenler oldu. Beynini düzgü kullanamayan insanlar çok. İnsanlar acımasızdır.