Type-C başlıklı Micro USB önerisi

Jearus

Centipat
Daha fazla  
Artık Apple marka adaptörler Type-C biliyorsunuz malum. Bende de Apple marka bir tane adaptör var, aynı adaptör ile tabletimi de şarj etmek istiyorum. Tabletimin şarj girişi Micro USB ve geniş olduğu için tırnağı büyük ucu olması gerek. Yani bu dediklerime uygun kaliteli Type-C ve Micro ucu olan kablo varsa bildiğiniz atabilir misiniz?

O şekilde kablolar nadirdir hocam. Olanlar da Türkiye'de pek kaliteli değil. Bütçeniz ne kadar? Ve tabletinizin marka modeli nedir zira tırnağı büyük deyince pek anlayamadım.
Tab S9, tırnağı büyük olmasından kastım giriş kısmı biraz genişte Micro USB'lerden tırnağı küçük olanlar tam oturmuyor.
Bu arada bütçe konusunda sıkıntı yok.

Tab S9 Mikro USB değil hocam. Type C girişli bilginiz olsun. Tabii eğer doğru ürünü söylüyorsanız.

Eğer ürün buysa size tavsiyem bunun için yeni adaptör ve kablo almanızdır. Bütçe sorununuz olmadığına göre tavsiyem:

Hem fiyatı ucuz hem de Samsung'un son şarj teknolojilerini destekliyor ve kablosu da kaliteli.

Tab S9 Mikro USB değil hocam. Type C girişli bilginiz olsun. Tabii eğer doğru ürünü söylüyorsanız.

Eğer ürün buysa size tavsiyem bunun için yeni adaptör ve kablo almanızdır. Bütçe sorununuz olmadığına göre tavsiyem:

Hem fiyatı ucuz hem de Samsung'un son şarj teknolojilerini destekliyor ve kablosu da kaliteli.
Hocam pardon 9 yazmışım yeni fark ediyorum. S 6 modeli. Micro uç var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı