Type-C girişi ile spdif girişi nasıl eklenir?

mavigezegen

Hectopat
Selamlar herkese.
Arkadaşlar anakartımda spdif ve Type-C girişi yok. Kullanmakta olduğum ses sistemi spdif kablolu bu sebeple kullanamıyorum ve mikrofonum ve kulaklığım için ayrı bir ses kartı kullanıyorum bu ürün ise Type-C bağlantısı istiyor. Anakartımı değiştirmek çok mantıklı duruyor fakat AM4'ün öldüğünü düşündüğüm için anakartımı yenilemek istemiyorum. Birkaç ay sonra DDR5 sistem toplarım fakat o zamana kadar beni idare etmesi için dönüştürücülere ihtiyacım var. USB to Type-C denedim fakat güç yetersiz kalıyor çalışmıyor cihazım bu nedenle anakarta bağlayabileceğim örneğin X1 girişine bağlayabileceğim bir ürün lazım X1 to spdif veya Type-C gibi. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bu sorunu sadece ben yaşıyor olamam.
Anakartım: Gigabyte B450m/h

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PCIe ses kartlarına bakın. X1 ile çalışıyor çoğu. SPDIF çıkışları da var. Olmayanların da 3.5mm to SPDIF dönüştürücüleri var yani teknik olarak optik çıkış halen mümkün.
Ses kartım var ve çok memnunum zaten müzik için değil gitar vsvs konuyu dağıtmayalım. Ses kartım varken gidip baska bir ses kartı almak istemiyorum çünkü çok memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı