Type C girişinden Micro B kablo yapmak

osrt91

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kullanmakta olduğum cihazın bağlantı metodu USB 3.0’dan Micro B girişli USB çoğaltıcı. Benim yapmak istediğim şey Type C girişinden Micro B kablo. Fakat iki şekilde çözümleme yapılabiliyor. Sizce hangisi daha sağlıklı ve hız kaybı yaşanmamış olur?

1- Type C girişini USB 3.0 çevirip orijinal kablosunu kullanmak.

4101D141-09FB-4BF2-BF95-BA64DEB028C6.jpeg

2- Type C girişli bir kablo alip ucu Micro B kablo alıp direkt cihaza bağlamak.

D2AD85F5-0172-45CB-B23A-8A57A66DA8C7.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmakta olduğum cihazın bağlantı metodu USB 3.0’dan Micro B girişli USB çoğaltıcı. Benim yapmak istediğim şey Type C girişinden Micro B kablo. Fakat iki şekilde çözümleme yapılabiliyor. Sizce hangisi daha sağlıklı ve hız kaybı yaşanmamış olur?

1- Type C girişini USB 3.0 çevirip orijinal kablosunu kullanmak.

Eki Görüntüle 553269

2- Type C girişli bir kablo alip ucu Micro B kablo alıp direkt cihaza bağlamak.

Eki Görüntüle 553270
Şu an aynı problemi ben de yaşıyorum ve sanırım 2.çözümü yapacağım.

Ornijal converter kablosunu kullanın eğer sorun çıkartırsa o zaman USB typce C to micro b kablo alırsınız. Durduk yere 30-40 lira kabloya vermeyin.

Şu an aynı problemi ben de yaşıyorum ve sanırım 2.çözümü yapacağım.

Laptop kullanıyorum USB yeri azlığından dolayı TP-Link UH720 çoğaltıcı Hub aldım fakat içinden gelen kablo USB diğer ucu micro b olduğu için kablolar çok kötü gözüküyor. Bende laptop arkasında Type-C girişi olduğu için çevirici alıp orijinal kablosunu kullanmak veya Type-C girişli micro b kablo kullanıp aşağı da saklamaktı. Aslında hız kayıp yaşamaktan korkuyorum. Hangisi daha sağlıklı olur diye araştırma halindeyim.
27D9CBF0-69C6-462D-BC04-3B6889D51C1D.jpeg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı