Çözüldü Type-C girişine monitör nasıl bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muslim611

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Lenovo IdeaPad Gaming 3 model bir dizüstü bilgisayarım var. Bu bilgisayara Type-C girişinden (bir ucu Type-C diğer ucu HDMI) bir monitör bağlamak istiyorum ancak taktığımda algılamıyor monitörü. Bu neden olabilir veya çözümü nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI girişi varsa onu çoğaltıcı ile kullanabilirsiniz. Alfais 4494 2 Port Çift Yönlü Hdmi Switch Splitter Ekran Monitör Çoklayıcı Çoğaltıcı Bidirection - Fiyatı, Yorumları

Sormayı unuttum. Type-C girişinin yanında Şimşek veya D işareti var mı? Ya da ikisi birden de olabilir.
1.jpg

Yok hocam. Bu Type-C görüntü vermez. Sadece USB gibi veri aktarıp alabilir.
Peki hocam son olarak bu modelde GTC 1650 ekran kartı var. Ben sizin dediğiniz gibi HDMI çoğaltıcı kullanarak 2 adet monitör takıp bunları "ekranı genişlet" olarak ikisini de farklı işlem yapacak şekilde kullanabilir miyim?

Peki hocam son olarak bu modelde GTC 1650 ekran kartı var. Ben sizin dediğiniz gibi HDMI çoğaltıcı kullanarak 2 adet monitör takıp bunları "ekranı genişlet" olarak ikisini de farklı işlem yapacak şekilde kullanabilir miyim?

Kullanırsınız. Bende 1660S var 2 monitör kullanıyorum.

HDMI girişi varsa onu çoğaltıcı ile kullanabilirsiniz. Alfais 4494 2 Port Çift Yönlü Hdmi Switch Splitter Ekran Monitör Çoklayıcı Çoğaltıcı Bidirection - Fiyatı, Yorumları

Sormayı unuttum. Type-C girişinin yanında Şimşek veya D işareti var mı? Ya da ikisi birden de olabilir.
Bu çoklayıcılar genişlet yapmıyor olabilir, yinele yapıyor olabilir almadan önce satıcı ile iletişme geçin.

MOD 1: TEK CİHAZ ÇİFT EKRAN

MOD 2: ÇİFT CİHAZ TEK EKRAN

(Aynı anda iki ekrana görüntü vermez. Üzerindeki düğmeyle ekranlar arası geçiş yapılır)

Liknteki ürünün açıklamasında böyle bir şey yazıyor.

1761305263098.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı