Type-C girişli cihaz için kulaklık önerisi

En iyisi bu fiyatı tuzlu olmasa bundan alacaktım kendi S20 FE'm için.
Birde sen kendi şarj aletini mi kullanıyorsun yoksa başka şarj aleti mi aldın hızlı şarj için

@564300 içinden kulaklık çıkmadığı içinde yeni kulaklık alacağım Huawei freelace mi alayım ne alayım

@564300 ekran koruyucu taktırdın mı parmak izi çalışmaz diye düşünüyorum o yüzden taktırmayı düşünmüyorum

Son düzenleme:
Bir de sen kendi şarj aletini mi kullanıyorsun yoksa başka şarj aleti mi aldın hızlı şarj için.

@564300 içinden kulaklık çıkmadığı içinde yeni kulaklık alacağım Huawei freelace mi alayım ne alayım.

@564300 ekran koruyucu taktırdın mı parmak izi çalışmaz diye düşünüyorum o yüzden taktırmayı düşünmüyorum.

Vatandan 25W Samsung şarj aleti aldım.
550 TL.

Bir de sen kendi şarj aletini mi kullanıyorsun yoksa başka şarj aleti mi aldın hızlı şarj için.

@564300 içinden kulaklık çıkmadığı içinde yeni kulaklık alacağım Huawei freelace mi alayım ne alayım.

@564300 ekran koruyucu taktırdın mı parmak izi çalışmaz diye düşünüyorum o yüzden taktırmayı düşünmüyorum.

Telefonun kendisine uygulanmış olarak gelen koruyucu gibi olan ama koruyucu olmayan şeyi kullanıyorum şeffaf filigran mı ne diyorlar.

Ekranda arkada ve kenarlarda jelatin vardı onları söktüm ama şuan ekrana uygulanmış koruyucu var kutudan böyle çıktı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2:40 daki değil mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı