Arkadaşlar merhaba, kasamda Type-C girişi yok. Streelseries kablosuz klavye, mouse ve kulaklık almayı düşünüyorum. Bunların Wireless bağlantı için olan aparatları PC'ye Type-C ile bağlanıyor. Bunu en kolay nasıl halledebilirim? USB girişli Type-C çoklayıcı gibi bir ürün yok gördüğüm kadarıyla.
Arkadaşlar merhaba, kasamda Type-C girişi yok. Streelseries kablosuz klavye, mouse ve kulaklık almayı düşünüyorum. Bunların Wireless bağlantı için olan aparatları PC'ye Type-C ile bağlanıyor. Bunu en kolay nasıl halledebilirim? USB girişli Type-C çoklayıcı gibi bir ürün yok gördüğüm kadarıyla.
Bulunmadığı için öyle söyledim, bulsan da ne kadar kaliteli olur orasını bilmiyorum. Çoklayıcılar çok kaliteli olmuyor. Senin yerinde olsam ayrı ayrı alırdım.
Tercih meselesi. Bu kart sayesinde kasaya type c özelliğini eklemiş olacak. Bununda çeşitleri daha uyugn ve daha pahalıları mevcut. Bahsettiğin dönüştürücüler dandik oluyor genelde.
Tercih meselesi. Bu kart sayesinde kasaya Type-C özelliğini eklemiş olacak. Bununda çeşitleri daha uyugn ve daha pahalıları mevcut. Bahsettiğin dönüştürücüler dandik oluyor genelde.