Type-C girişli ekipman Type-C girişi olmayan kasaya nasıl bağlanır?

yunter16

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, kasamda Type-C girişi yok. Streelseries kablosuz klavye, mouse ve kulaklık almayı düşünüyorum. Bunların Wireless bağlantı için olan aparatları PC'ye Type-C ile bağlanıyor. Bunu en kolay nasıl halledebilirim? USB girişli Type-C çoklayıcı gibi bir ürün yok gördüğüm kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, kasamda Type-C girişi yok. Streelseries kablosuz klavye, mouse ve kulaklık almayı düşünüyorum. Bunların Wireless bağlantı için olan aparatları PC'ye Type-C ile bağlanıyor. Bunu en kolay nasıl halledebilirim? USB girişli Type-C çoklayıcı gibi bir ürün yok gördüğüm kadarıyla.

Dönüştürücü ile.

Okumadınız sanırım. Kulaklık, mouse ve klavye için hepsine ayrı ayrı dönüştürücü mü almam gerekecek? Yoksa Type-C çoklayıcı bulunabilir mi?

Bulunmadığı için öyle söyledim, bulsan da ne kadar kaliteli olur orasını bilmiyorum. Çoklayıcılar çok kaliteli olmuyor. Senin yerinde olsam ayrı ayrı alırdım.

Bu tarz bir üründe iş görebilir.

Bence bu kadar vermeye gerek yok, 900 1000 liraya geliyor. 3 tane ayrı dönüştürücü alınca 600 TL ediyor ve kaliteli oluyor.

Bence bu kadar vermeye gerek yok, 900 1000 liraya geliyor. 3 tane ayrı dönüştürücü alınca 600 TL ediyor ve kaliteli oluyor.
Tercih meselesi. Bu kart sayesinde kasaya type c özelliğini eklemiş olacak. Bununda çeşitleri daha uyugn ve daha pahalıları mevcut. Bahsettiğin dönüştürücüler dandik oluyor genelde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı