Type-C kablo kullanılmazsa ne olur?

İgnacio

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben daha yeni Samsung A15 aldım. telefonu beğendim ama içinden iki taraf Type-C olan kablolardan çıktı. ben bunun yerine evde olan eski USB-Type-C kablolarından kullansam telefon için sorun olur mu? Bir de 67W ya da 33W başlık kullanıyordum onlardan devam edeyim mi?

Merhaba, ben daha yeni Samsung A15 aldım. Telefonu beğendim ama içinden iki taraf Type-C olan kablolardan çıktı. Ben bunun yerine evde olan eski USB-Type-C kablolarından kullansam telefon için sorun olur mu? Bir de 67W ya da 33W başlık kullanıyordum onlardan devam edeyim mi?

Bir tafaı USB tip a bir tarafı tip C sorun olmaz telefon Max 25W şarj destekliyor altında kullanma.

Hayırlı olsun. Adaptörünüz ve kablonuz orijinal ve sağlam olması kaydı ile bütün Type-C çıkışlı adaptörleri kullanabilirsiniz. Eğer desteklediği 25W altında bir adaptör kullanırsanız daha yavaş şarj olur ama sorun olmaz.

Bir tafaı USB tip a bir tarafı tip C sorun olmaz telefon Max 25W şarj destekliyor altında kullanma.

Düşük şarjda şarj et bir sorun olmaz.

Hayırlı olsun. Adaptörünüz ve kablonuz orijinal ve sağlam olması kaydı ile bütün Type-C çıkışlı adaptörleri kullanabilirsiniz. Eğer desteklediği 25W altında bir adaptör kullanırsanız daha yavaş şarj olur ama sorun olmaz.

Çok teșekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı