Merhaba arkadaşlar Xiaomi 13 Telefonum için kablolu kulaklık önerir misiniz ? Yakında telefonum geliyor fakat kulaklığım yok bu sebeple bir kulaklık almam gerekiyor.Önceliğim Type-C girişli kulaklık olması fakat yoksa da uygun bir dönüştürücü ile Jak girişli diğer kulaklıklara da bakabilirim.Aklımda 2 model var birisi Ugreen Usb-C modeli diğeri ise Samsung AKG kulaklıkları,bunun dışında diğer tavsiyelerinizede açığım ve bekliyorum.
Bütçe 400-700 TL arası.
Tavsiyelerinizi bekliyorum…
Bu tip kulaklıklar USB girişine yük bindirmiyor mu? Benim 3.5mm jack girişi bile bazen kulaklıkla düşürsem falan beni çok korkutuyor, telefonun ana giriş çıkış noktasını yıpratmak istemem şahsen.
Bu tip kulaklıklar USB girişine yük bindirmiyor mu? Benim 3.5mm jack girişi bile bazen kulaklıkla düşürsem falan beni çok korkutuyor, telefonun ana giriş çıkış noktasını yıpratmak istemem şahsen.
Type-C kulaklık önerisi veremem çünkü önceden ben de bulamamıştım. Bu yüzden görseldeki gibi bir dönüştürücü aldım. Type-C girişli kulaklık sayısı 3.5 mm jaklı olanlara göre çok azdı ve elimde kulaklık varken yenisine para vermek istemedim.
Samsung mobil aksesuar modellerini ve özelliklerini yakından incelemek için tıklayın. Sizin için gerekli olan özelliklere göre ürünleri ve modelleri karşılaştırın.
Samsung mobil aksesuar modellerini ve özelliklerini yakından incelemek için tıklayın. Sizin için gerekli olan özelliklere göre ürünleri ve modelleri karşılaştırın.