Type-C kablolu kulak içi kulaklık tavsiyesi

musaerencnr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Xiaomi 13 Telefonum için kablolu kulaklık önerir misiniz ? Yakında telefonum geliyor fakat kulaklığım yok bu sebeple bir kulaklık almam gerekiyor.Önceliğim Type-C girişli kulaklık olması fakat yoksa da uygun bir dönüştürücü ile Jak girişli diğer kulaklıklara da bakabilirim.Aklımda 2 model var birisi Ugreen Usb-C modeli diğeri ise Samsung AKG kulaklıkları,bunun dışında diğer tavsiyelerinizede açığım ve bekliyorum.
Bütçe 400-700 TL arası.
Tavsiyelerinizi bekliyorum…

Dosya Ekleri

• F784EDFF-B665-4C7A-A6B8-E2D9DD8D11B9.jpeg
    F784EDFF-B665-4C7A-A6B8-E2D9DD8D11B9.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 271
  • 58ABDF48-ED38-43F2-81D4-9A1F9EE43E9B.jpeg
    58ABDF48-ED38-43F2-81D4-9A1F9EE43E9B.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 236
Son düzenleme:
Bu tip kulaklıklar USB girişine yük bindirmiyor mu? Benim 3.5mm jack girişi bile bazen kulaklıkla düşürsem falan beni çok korkutuyor, telefonun ana giriş çıkış noktasını yıpratmak istemem şahsen.

Telefonunuzda jack soketi yok mu?

Bu tip kulaklıklar USB girişine yük bindirmiyor mu? Benim 3.5mm jack girişi bile bazen kulaklıkla düşürsem falan beni çok korkutuyor, telefonun ana giriş çıkış noktasını yıpratmak istemem şahsen.

Telefonunuzda jack soketi yok mu?
Hocam telefonun jack soketi yok keşke olsada ne type c kulaklıklarla ne de dönüştürücüler ile uğraşsak ama malesef…

Tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar…

Up

Son düzenleme:
Type-C kulaklık önerisi veremem çünkü önceden ben de bulamamıştım. Bu yüzden görseldeki gibi bir dönüştürücü aldım. Type-C girişli kulaklık sayısı 3.5 mm jaklı olanlara göre çok azdı ve elimde kulaklık varken yenisine para vermek istemedim.

Dosya Ekleri

• images.jpg
    images.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 168

Hocam bu bahsettiğiniz dönüştürücü Xiaomi telefon için uyumlu olacak mıdır acaba ?

Up

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı