Type-C kulak içi kulaklık önerisi

Enes tkl

Decapat
Daha fazla  
Fiyatı olabildiği kadar uygun olursa daha iyi olur, kullanmakta olduğum RS70 Pro ve KZ EDX 1edd kulaklıklarım fakat 3.5mm girişli olduklarından dolayı telefonda kullanamıyorum(S23).
PUBG Mobile CoD gibi oyunlarda ses kasacağım kulaklık önerisine ihtiyacım var, dönüştürücü aparat tavsiyeniz varsa oda olur.

Bilindik bir sitelerden tavsiye edeceğiniz ürün varmı ?
Burası bilindik bir site ve vergisiz şekilde geliyor diye biliyorum. Bu modelin 3.5 mm olanı çok öneriliyor, type-c seçeneği de varmış. Ama TR sitelerinden istiyorsanız seçenek pek yok gibi. O yüzden, dönüştürücü alın en iyisi.

Burası bilindik bir site ve vergisiz şekilde geliyor diye biliyorum. Bu modelin 3.5 mm olanı çok öneriliyor, Type-C seçeneği de varmış. Ama TR sitelerinden istiyorsanız seçenek pek yok gibi. O yüzden, dönüştürücü alın en iyisi.

Uygun bir fiyata dönüştürücü yok var da bir iki aya bozuluyor hemen, ugrenin l biçimde dönüştürücü var Amazon'da 600 küsure denk geliyor.

Şeyde olsa olur attığınız kulaklığın kablosu çıkıyor sanırsam evdeki KZ kulaklık kablosu da çıkıyor b pinli eğer onun typ CE kablosunu bulsam oda yeter.

Uygun bir fiyata dönüştürücü yok var da bir iki aya bozuluyor hemen, ugrenin l biçimde dönüştürücü var Amazon'da 600 küsure denk geliyor.

Şeyde olsa olur attığınız kulaklığın kablosu çıkıyor sanırsam evdeki KZ kulaklık kablosu da çıkıyor b pinli eğer onun typ CE kablosunu bulsam oda yeter.
O kablolar muhtemelen satılıyordur da ne diyerek aratmamız lazım bilmiyorum.
Türkiye'de yoksa bile Aliexpress'te falan kesin vardır.

Türkiye'de yoksa bile Aliexpress'te falan kesin vardır.
Aklıma gelmemişti o bakayım hemen

Türkiye'de yoksa bile AliExpress'te falan kesin vardır.

Maalesef yokmuş bendeki b pimli olan, C pimli olanın typ C versiyonu varmış.

Son düzenleme:
Maalesef yokmuş bendeki b pimli olan, C pimli olanın typ C versiyonu varmış.
Ben hala aparat almanızdan yanayım ama siz bilirsiniz:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı