Çözüldü Type-C portu olan SSD'yi masaüstü bilgisayara takabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Affan Doğan

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi direk mevzuya giriyorum. Ben AliExpress'ten SSD almak istiyorum linki şu:

Aliexpres SSD

Ben bu SSD'yi bilgisayara harici olarak takabilir miyim? Bu montaj işlemi ne kadar verimli olur? (bu arada üründe 64TB olan bir model de mevcut bu modelin gerçekten de 64TB olma olasılığı kaçtır hangi modeli alsam daha iyi olur?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ürün gerçek değil. 32/64 GB bir SD kartı 1 TB gibi gösteriyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aliexpres SSD

Ben bu SSD'yi bilgisayara harici olarak takabilir miyim? Bu montaj işlemi ne kadar verimli olur? (bu arada üründe 64TB olan bir model de mevcut bu modelin gerçekten de 64TB olma olasılığı kaçtır hangi modeli alsam daha iyi olur?)

Ürün büyük ihtimal sahtedir çünkü bu kadar ucuz olması hiç iyi durmuyor.

Aliexpres SSD

Dostum bende sen gibi direkt mevzuya gireyim AliExpress'ten depolamaya dair ne flash ne HDD ne SSD alınmaz. O attığın linke basmadım bile ama ne olduğunu biliyorum o kadar ezberledim ki bu ürünleri. İçinde Micro SD kart var. Sende aa bu SSD diyerek alıyorsun takıyorsun PC'ye içine veri atayım diyorsun veri yazma hızı 2mb/s civarlarında oluyor daha sonra 50GB veri yazdıktan sonra (50GB yazdıysan yine şanslısın) hop hata alıyorsun. Sonra diski biçimlendiriyorsun bir de bakmışsın 50GB depolaması varmış ürünün. Daha sonra içine koydukları SD kart o kadar rezalet ki hiç okuma yazma yapmıyor ve bir süre sonra Windows tarafından okunmuyor bile. Taktığında gözükmüyor.

Uzun lafın kısası AliExpress'ten SSD, flash, HDD alınmaz.

Link sahte değil üstüne bastığımda AliExpress'in telefon uygulamasına yönlendiriyor.

Aynısını bende gördüm m.sahibinden diye uzantısı vardı sahte siteymiş 5 Bin TL dolandırdılar belki değildir benim düşüncem bu yanlış biliyor olabilirim.

1 gram alakası yok. "m" eki sitenin mobil görünümüne koyulan bir ektir, bundan başka da hiçbir olayı yoktur.

Site orijinal fakat ürün sahte olabilir. Dikkatli davranmak lazım.

Aynısını bende gördüm m.sahibinden diye uzantısı vardı sahte siteymiş 5 Bin TL dolandırdılar belki değildir benim düşüncem bu yanlış biliyor olabilirim.

Link sahte değil üstüne bastığımda AliExpress'in telefon uygulamasına yönlendiriyor.

Ürün büyük ihtimal sahtedir çünkü bu kadar ucuz olması hiç iyi durmuyor.

Ürün gerçek değil. 32/64 GB bir SD kartı 1 TB gibi gösteriyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok sağ olun, özelliklede @VIN attığın videoyu izledim, şu an kendimi tam bir mal gibi hissediyorum. Nasıl kandığıma bakıp kendi kendime gülüyorum. Beni aydınlattığınız için çok sağ olun, hayırlı geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı