Çözüldü Type-C Thunderbolt portu olan laptoptan görüntü alınamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

anilcaliskan

Megapat
Makaleler
1
Laptopta arka tarafında Type-C portum mevcut, yanında şimşek işareti var yani Thunderbolt destekliyor.

Laptop: Acer Nitro+ AN515-58yk

Aynı zaman kablo olarak aşağıdaki ürünü satın aldım;

Kabloyu bilgisayara takınca donanım bağlama sesi geliyor ama ekrana görüntü gelmiyor ve 5-6 saniye sonra monitör kapanıyor. Monitör ayarlarından input kısmından Type-C'de seçiyorum.

Ekstra yapmam gereken bir işlem mi var acaba?

Çözüm
Kabloyu farklı bir cihazda denediniz mi belki kablo sorunludur.
Sabahtan beri uğraşıyorum, konuyu açtıktan sonra bir aydınlanma yaşadım. Laptopu ilk aldığım zaman araştırdığımda arkadaki portun sadece dahili grafik biriminden görüntü aktarabildiğini okumuştum. MuxSwitch açık olduğu için sadece harici grafik birimi aktifti.

Çözüm: MuxSwitch kapatmak. Mux'u kapattıktan sonra sorunsuz bir şekilde 3. ekran olarak bağlayabildim.
Kabloyu farklı bir cihazda denediniz mi belki kablo sorunludur.
Sabahtan beri uğraşıyorum, konuyu açtıktan sonra bir aydınlanma yaşadım. Laptopu ilk aldığım zaman araştırdığımda arkadaki portun sadece dahili grafik biriminden görüntü aktarabildiğini okumuştum. MuxSwitch açık olduğu için sadece harici grafik birimi aktifti.

Çözüm: MuxSwitch kapatmak. Mux'u kapattıktan sonra sorunsuz bir şekilde 3. ekran olarak bağlayabildim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı