Type C to Display Port kablo ile oyun performansı yükseldi

Peki hocam HDMI ile MUX Switch'i aktif edebilir miyim? Biraz bilgisizim kusuruma bakmayın.

Cıhazınızda MUX yoksa bu şekilde aktif edemezsiniz, sadece bu şekilde IGPU'yu bypass edip harici GPU'dan görüntü alarak MUX etkisi yapmış olursunuz.

Benim de monitörüm var fakat masaüstü bilgisayar konusunda şanssız olduğum için laptop alacağım. Monitörüm 2K 165Hz. Bu şeklilde kayıpsız ve tam performans alırım değil mi? Bir de bu kablo ile kaç Hz alırım maksimum?

Cıhazınızda MUX yoksa bu şekilde aktif edemezsiniz, sadece bu şekilde IGPU'yu bypass edip harici GPU'dan görüntü alarak MUX etkisi yapmış olursunuz.

iGPU monitöre bağlanınca otomatik aktif mi oluyor yoksa manuel mi yapılıyor? Manuel yapılıyorsa nasıl yapılıyor öğrenebilir miyim?
Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

iGPU monitöre bağlanınca otomatik aktif mi oluyor yoksa manuel mi yapılıyor? Manuel yapılıyorsa nasıl yapılıyor öğrenebilir miyim?
Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

iGPU işlemcinin grafik birimi, siz performans istiyorsanız harici GPU yani DGPU'dan görüntü almanız gerek. O da önceki sayfa belirttiğim gibi HDMI portuna bağlı, tek yapmanız gereken HDMI ile monitöre bağlamak.

Alacağınız kabloya göre değişir. Bu kablo 4K 60Hz, 2K 165Hz destek veriyor. Bu tabi thunderbolt sürümüne göre de değişen bir durum.

senı gonderenden allah razı olsun bende bu sorunu yaşıyorum asus tuf a15 4060 rtx laptopum var . display port yok onun yerıne usb c gırısı var ve desteklıyor. altakı kabloyu aldım ama uyumsuz cıktı ve gerı ıade ettım hangı kabloyu alıcagımı bılmıyorum asus sunu dedı ( usb 3.2 gen 2 type-c display port ) ne alıcam nerden alıcam yardımcı olurmusun (dediğin yerde kalmamış kablo stokta yok )

Monsterin kendi sitesinde mevcut halen stokta. Bu kabloyu alıp devam edebilirsin. Sorunsuz çalışacağına eminim. Biosundan thunderbolt özelliğini açmayı unutma.

Monster kablo stokta yok.
Aynı sorunu yaşıyordum, Paugge aldım olmadı iade ettim. Sonrasında aşağıdaki 2 ürünü aldım denemek için;
Hepsiburada - Alfais
Amazon - Ugreen

İkisi de DP-DP kablo ile sorunsuz çalışıyor. Maksimum çözünürlükte maksimum yenileme hızında görüntü alabiliyorum. Ama Alfais kablosuz olduğu için sağlam gelmedi bana (type c girişine yük bindiği için zamanla zarar verebilir), Ugreen'in de malzemesi fiyatına göre iyi değil. O yüzden ikisini de iade edip şu ürünü aldım;
Hepsiburada - DARK

Fiyatına göre mükemmel kalitede. Aynı şekilde maksimum çözünürlük ve yenileme hızı ile sorunsuz görüntü alıyorum.

Monsterin kendi sitesinde mevcut halen stokta. Bu kabloyu alıp devam edebilirsin. Sorunsuz çalışacağına eminim. Biosundan thunderbolt özelliğini açmayı unutma.
Özür dilerim gözümden kaçmış. Yakın zamanda gelecektir stoğa. Beklemeye değer.

Bu tür dönüştürücüler Macbooklar için oluyor genelde. Sorunsuz çalışacağının Garantisi yok bu cihazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…