Type-C to DisplayPort 144Hz çalışır mı?

Kemal alganer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bende Monster Abra A5 v16.1 var. Type-C üzerinden Type-C to DisplayPort kablo bağlasam 144Hz alabilir miyim veyahut mini Display Port to DisplayPort'tan alabilir miyim? Mini Display Port to HDMI 60Hz veriyor çünkü.

1080p için sorduğunu düşünerek yanıtlıyorum.

Macbook'ların Type-C çıkışlarının 4K'da 60 hz'i desteklediğini biliyorum. Bu yüzden 1080p'de de 144 hz'i rahat desteklemesi gerekir diye düşünüyorum. Ama kesin bir bilgiye sahip değilim.
Mini Display port ile 1080p çözünürlükte 144 hz görüntü alabilirsin.
HDMI 2.0 ile 1080p çözünürlükte 120 hz görüntü alabilirsin. Belki daha eski bir HDMI sürümü ile denediysen 60 hz almış olabilirsin.

1080P için sorduğunu düşünerek yanıtlıyorum.

MacBook'ların Type-C çıkışlarının 4K'da 60 Hz'i desteklediğini biliyorum. Bu yüzden 1080P'de de 144 Hz'i rahat desteklemesi gerekir diye düşünüyorum. Ama kesin bir bilgiye sahip değilim.
Mini Display Port ile 1080P çözünürlükte 144 Hz görüntü alabilirsin.
HDMI 2.0 ile 1080P çözünürlükte 120 Hz görüntü alabilirsin. Belki daha eski bir HDMI sürümü ile denediysen 60 Hz almış olabilirsin.

Direk HDMI üzerinden 120 Hz alıyorum HDMI 1.4 kullanıyorum dönüştürücü ile yaptım ve 60 Hz görüntü verdi bir anlam veremedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı