Type-C to jack dönüştürücü önerisi

Wojaiss

Decapat
Merhaba telefonum Samsung Galaxy S23 FE, tek giriş mevcut o da Type-C. Düzgün bir dönüştürücü arıyorum kulaklığımı takmak için. Piyasada biraz gezindimde çok fazla sesi tek yönlü veren dönüştürücü var, örnek olarak şöyle: Benim kulaklığım HyperX Cloud 2 yani oyunlarda rakibin sesinden nerede olduğunu anlayabiliyorum ama bazıları sesi tek yönlü veriyor. yani hoparlör gibi 2 tarafa eşit ses veriyormuş. Ben bu türden bir dönüştürücü aramıyorum şahsen şu anlık sadece müzik dinlemek için dönüştürücü alıyorum, fakat ileride oyun oynayacağıma eminim bu dönüştürücü ile. O yüzden sesi böyle rakibin yerine göre dağıtan kaliteli bir dönüştürücü önerir misiniz?
Not: Şarjda oyun oynayan biri değilim yani o yüzden sadece kulaklık girişi olursa da fark etmez okuduğunuz için teşekkürler ayrıyeten.

Ben bir dönüştürücü almıştim hemde Apple marka. Fakat 3 cihazda da denedim kulaklığın normal sesinden çok az ses veriyor. Dönüştürücülerin hepsi mi böyle bilmiyorum ama size önerim Samsung AKG Type C kulaklık almanız.

Ben bir dönüştürücü almıştim hem de Apple marka. Fakat 3 cihazda da denedim kulaklığın normal sesinden çok az ses veriyor. Dönüştürücülerin hepsi mi böyle bilmiyorum ama size önerim Samsung AKG Type-C kulaklık almanız.

Bu tür kulaklıkta bakmıştım biraz fakat geneli kötü olduğu için daha fazla bakmayı bırakmıştım. Bunu da değerlendireceğim kesinlikle teşekkürler. Lakin insanın güzel ve böyle rahat kulaklığı olunca, kulak içi o kadar da güzel gelmiyor. O yüzden bende dönüştürücü bakıyordum. Yine de teşekkürler.

Bu tür kulaklıkta bakmıştım biraz fakat geneli kötü olduğu için daha fazla bakmayı bırakmıştım. Bunu da değerlendireceğim kesinlikle teşekkürler. Lakin insanın güzel ve böyle rahat kulaklığı olunca, kulak içi o kadar da güzel gelmiyor. O yüzden bende dönüştürücü bakıyordum. Yine de teşekkürler.
Evet onu hesaba katmadım. Yani Apple dönüştürücü almayın o kadar. Onun dışında kaliteli bulmak gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı