Type-C to type a dönüştürücü önerisi

efk9511

Centipat
Daha fazla  
Yeni laptop alacağım için dönüştürücü alacağım Ugreen markasını önerdiler ve Amazon'dan Ugreen'in kendi sayfasından bu ürünü buldum.
Prime üyeleri için günün fırsatı: Ugreen Type-C to USB 3.0 dönüştürücü Amazon.com.tr
Başka kaliteli marka öneriniz var mıdır ayrıca Ugreen'i bilmiyorum nasıl bir markadır? Bilginiz varsa yazarsanız sevinirim çünkü laptopa zarar vermeyecek kaliteli bilindik bir şeyler istiyorum.

İki ucu birbirine değdiren bakır parçasından ibaret. Çip yok bir şey yok. Arada kablo da yok. Önerdiğimizle senin rastgele alacağın arasında fiyat farkı hariç bir şey olmayacaktır. Onu da en ucuzu filtreleyerek bulabilirsin. En fazla USB 3.0 yerine 2.0 arayüzü sağlar, onu da belirtir.

Bugün bu konuyu açtım neden kaliteli aradığımı anlarsınız

Bide mause ve klavye bağlicam gecikme olmaz sanırım

İki ucu birbirine değdiren bakır parçasından ibaret. Çip yok bir şey yok. Arada kablo da yok. Önerdiğimizle senin rastgele alacağın arasında fiyat farkı hariç bir şey olmayacaktır. Onu da en ucuzu filtreleyerek bulabilirsin. En fazla USB 3.0 yerine 2.0 arayüzü sağlar, onu da belirtir.
Sana zahmet önceki açtığım konuya bakar mısın

Son düzenleme:
Baktım. Kablo yok bir şey yok, kolay kolay bozulacak bir şey değil. Darbe olmadıkça içindeki lehim sökülmez, ısı görmedikçe dağılmaz. Hor kullanacaksan istersen altın kaplamasını al, yine bozulacağı varsa bozulur.

Bir de mouse ve klavye bağlayacağım gecikme olmaz sanırım.

Olmaz.

Bugün bu konuyu açtım neden kaliteli aradığımı anlarsınız

Bir de mouse ve klavye bağlayacağım gecikme olmaz sanırım

Sana zahmet önceki açtığım konuya bakar mısın?

Hocam sadece metal bu VGA-HDMI gibi değil. Yani belki bir parça olduğu için üstüne baskı uygulamanız durumunda kaldıraç gibi işlev görüp USB girişine zarar verebilir o kadar. Kalite olarak hepsi aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı