wGodfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 110 Makaleler 1 29 Haziran 2021 #1 arakdaşlar ben bitane kablo aldım type c (Ugreen Type-C to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar) Sonra sipariş elime geldikten hemen sonra başka ürün gözüme çarptı (Baseus Cafule Hızlı Şarj Kablosu, Type-C, PD2.0, 3A, 2m, Gri, Siyah - CATKLF-H91: Amazon.com.tr) yine type c kablo ancak daha kaliteli görüntüsü var ama sorum o degil acaba özellikleri farklı olabilirmi yoksa standartmıdır mesela kaç vol elektirik çekebiliyo yada data transfer hızları falan ? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
arakdaşlar ben bitane kablo aldım type c (Ugreen Type-C to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar) Sonra sipariş elime geldikten hemen sonra başka ürün gözüme çarptı (Baseus Cafule Hızlı Şarj Kablosu, Type-C, PD2.0, 3A, 2m, Gri, Siyah - CATKLF-H91: Amazon.com.tr) yine type c kablo ancak daha kaliteli görüntüsü var ama sorum o degil acaba özellikleri farklı olabilirmi yoksa standartmıdır mesela kaç vol elektirik çekebiliyo yada data transfer hızları falan ?
irfanumut Kilopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 831 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer System 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Graphics Designer 29 Haziran 2021 #2 wGodfather dedi: Arkadaşlar ben bir tane kablo aldım Type-C (Ugreen Type-C to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar) Sonra sipariş elime geldikten hemen sonra başka ürün gözüme çarptı (Baseus Cafule Hızlı Şarj Kablosu, Type-C, PD2.0, 3A, 2m, Gri, Siyah - CATKLF-H91: Amazon.com.tr) Yine Type-C kablo ancak daha kaliteli görüntüsü var ama sorum o degil acaba özellikleri farklı olabilir mi yoksa standart mıdır mesela kaç vol elektrik çekebiliyor ya da data transfer hızları falan? Genişletmek için tıkla... Ugreen olanı kendim kullanıyorum memnunum.
wGodfather dedi: Arkadaşlar ben bir tane kablo aldım Type-C (Ugreen Type-C to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar) Sonra sipariş elime geldikten hemen sonra başka ürün gözüme çarptı (Baseus Cafule Hızlı Şarj Kablosu, Type-C, PD2.0, 3A, 2m, Gri, Siyah - CATKLF-H91: Amazon.com.tr) Yine Type-C kablo ancak daha kaliteli görüntüsü var ama sorum o degil acaba özellikleri farklı olabilir mi yoksa standart mıdır mesela kaç vol elektrik çekebiliyor ya da data transfer hızları falan? Genişletmek için tıkla... Ugreen olanı kendim kullanıyorum memnunum.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 29 Haziran 2021 #3 wGodfather dedi: arakdaşlar ben bitane kablo aldım type c (Ugreen Type-C to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar) Sonra sipariş elime geldikten hemen sonra başka ürün gözüme çarptı (Baseus Cafule Hızlı Şarj Kablosu, Type-C, PD2.0, 3A, 2m, Gri, Siyah - CATKLF-H91: Amazon.com.tr) yine type c kablo ancak daha kaliteli görüntüsü var ama sorum o degil acaba özellikleri farklı olabilirmi yoksa standartmıdır mesela kaç vol elektirik çekebiliyo yada data transfer hızları falan ? Genişletmek için tıkla... Hocam ben baseus ve ugreen kablolara sahibim, 2'si de kaliteli kablolardır.
wGodfather dedi: arakdaşlar ben bitane kablo aldım type c (Ugreen Type-C to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar) Sonra sipariş elime geldikten hemen sonra başka ürün gözüme çarptı (Baseus Cafule Hızlı Şarj Kablosu, Type-C, PD2.0, 3A, 2m, Gri, Siyah - CATKLF-H91: Amazon.com.tr) yine type c kablo ancak daha kaliteli görüntüsü var ama sorum o degil acaba özellikleri farklı olabilirmi yoksa standartmıdır mesela kaç vol elektirik çekebiliyo yada data transfer hızları falan ? Genişletmek için tıkla... Hocam ben baseus ve ugreen kablolara sahibim, 2'si de kaliteli kablolardır.
1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 29 Haziran 2021 #4 İlk linkteki Ugreen kablo USB 2.0 hızında.