Type-C to Type-C kablo kalitesi önemli mi?

wGodfather

Hectopat
Makaleler
1
arakdaşlar ben bitane kablo aldım type c (Ugreen Type-C to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar)
Sonra sipariş elime geldikten hemen sonra başka ürün gözüme çarptı (Baseus Cafule Hızlı Şarj Kablosu, Type-C, PD2.0, 3A, 2m, Gri, Siyah - CATKLF-H91: Amazon.com.tr)
yine type c kablo ancak daha kaliteli görüntüsü var ama sorum o degil acaba özellikleri farklı olabilirmi yoksa standartmıdır mesela kaç vol elektirik çekebiliyo yada data transfer hızları falan ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bir tane kablo aldım Type-C (Ugreen Type-C to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar)
Sonra sipariş elime geldikten hemen sonra başka ürün gözüme çarptı (Baseus Cafule Hızlı Şarj Kablosu, Type-C, PD2.0, 3A, 2m, Gri, Siyah - CATKLF-H91: Amazon.com.tr)
Yine Type-C kablo ancak daha kaliteli görüntüsü var ama sorum o degil acaba özellikleri farklı olabilir mi yoksa standart mıdır mesela kaç vol elektrik çekebiliyor ya da data transfer hızları falan?

Ugreen olanı kendim kullanıyorum memnunum.

arakdaşlar ben bitane kablo aldım type c (Ugreen Type-C to Type-C Hızlı Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar)
yine type c kablo ancak daha kaliteli görüntüsü var ama sorum o degil acaba özellikleri farklı olabilirmi yoksa standartmıdır mesela kaç vol elektirik çekebiliyo yada data transfer hızları falan ?
Hocam ben baseus ve ugreen kablolara sahibim, 2'si de kaliteli kablolardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı