Type-C to USB dönüştürücülerde kalite farkı var mı?

Ygzz34

Hectopat
Daha fazla  
Amazon'dan kulaklığım için dönüştürücü bakıyordum. Kulaklığın ucu Type-C. Type-C to USB dönüştürücü arıyordum çünkü eskisini kaybettim. Markaların arasında bir fark var mı? Ses kalitesşnde bir oynama olmaz diye tahmin ediyorum. Baktığım birkaç marka;
1. Ürün
2. Ürün
3. Ürün
Marka tanınırlığı açısından Syrox'u düşünüyorum ben, kulaklık ucu Type-C bilgisayara USB olarak takacağım bu yüzden birini almak istiyorum. Aralarında ses kalitesi veya başka bir fark var mıdır?

Paylaştığınız Syrox sizin kullanım için uygun değil. Type-c kulaklığı ona takamazsınız. Bu dönüştürücüler şans işimidir nedir anlamadım bir bilgisayarda çalışan ürün diğerinde çalışmayabiliyor. En azından bende böyle bir durum oldu. Siz alın deneyin çalışmazsa iade edip farklı bir marka almayı deneyebilirsiniz. Almadan önce yorumları inceleyin sizin kullanım senaryonuzu uygulayan bir kullanıcının yorumuna rastlarsanız daha içiniz rahat sipariş verirsiniz.

Paylaştığınız Syrox sizin kullanım için uygun değil. Type-C kulaklığı ona takamazsınız. Bu dönüştürücüler şans işi midir nedir anlamadım bir bilgisayarda çalışan ürün diğerinde çalışmayabiliyor. En azından bende böyle bir durum oldu. Siz alın deneyin çalışmazsa iade edip farklı bir marka almayı deneyebilirsiniz. Almadan önce yorumları inceleyin sizin kullanım senaryonuzu uygulayan bir kullanıcının yorumuna rastlarsanız daha içiniz rahat sipariş verirsiniz.

Evet hocam şimdi sizin uyarınızla fark ettim teşekkür ederim, acaba şu ikisinden birisi benim kullanımım için uygun mu?
Ürün 1
Ürün 2
Buradan bakma sebebim yarın getirebilirlermiş kargoyu o yüzden.
Resim koydum hocam kulaklığım RM-K90 buna göre bir dönüştürücü arıyorum kulaklığın ucu Type-C. Hangisi olur?

Fotoğraf koyamıyorum nedense ama ürün ismini verdim hocam @Myk61

Alfais
Evet hocam şimdi sizin uyarınızla fark ettim teşekkür ederim, acaba şu ikisinden birisi benim kullanımım için uygun mu?
Ürün 1
Ürün 2
Buradan bakma sebebim yarın getirebilirlermiş kargoyu o yüzden.
Resim koydum hocam kulaklığım RM-K90 buna göre bir dönüştürücü arıyorum kulaklığın ucu Type-C. Hangisi olur?

Fotoğraf koyamıyorum nedense ama ürün ismini verdim hocam @Myk61
Alfais yorumlarında kulaklık için kullananların başarılı olduğu görülüyor:
Ekran Resmi 2024-12-21 14.03.16.png
Ekran Resmi 2024-12-21 14.03.23.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı