Dell G3 3590 markalı monitöre sahibim. Kendime 2K 144 Hz veren Adaptive Sync'e sahip bir monitör aldım. G-Sync kullanabilmem için DisplayPort kullanmam lazım fakat bilgisayarım Type-C DisplayPort destekliyor. İnternette dönüştürücüler için birkaç araştırma yaptım ve birkaç ürün buldum ama tam emin olamadım. Sizin Type-C üzerinden 300 TL'yi aşmayacak bir şekilde 2560x1440 pixel ve 144 Hz'e sahip bir monitör için DisplayPort öneriniz var mı?
Dönüştürücü yerine doğrudan kablo almanızı öneririm. Daha sağlıklı performans alırsınız. Üstteki arkadaşın önerine katılıyorum.
Bana da bu ürünün tam tersi özellikte çalışanı gerekiyor. Bir türlü bulamıyorum. Type-C görüntü cihazına HDMI veya display üzerinden görüntü vermem gerekiyor. Benim için bir öneriniz olur mu acaba?
Bu ürünü alırsam G-Sync kullanabilir miyim? Çünkü Technopat'in bir videosunda en garanti yol dönüştürücü almak diyordu. Garip çok saçma gelmiş yazım siteye @TR4YLER
Kullanıcı deneyimlerini araştırmanız gerekiyor. %90 sağlayacaktır. Bu arada bilgisayarınız Type-C üzerinden DisplayPort desteği sunduğu için bence sorunsuz G-SYNC kullanabileceksiniz. Yine de bu kabloyu daha önce kullanan birisine sormak veya yorumlarını okumak gerekli.
http://Bu ürünü alırsam G-Sync kull...nda en garanti yol dönüştürücü almak diyordu.
Bu ürünü alırsam G-Sync kullanabilir miyim? Çünkü Technopat'in bir videosunda en garanti yol dönüştürücü almak diyordu. Garip çok saçma gelmiş yazım siteye @TR4YLER
Maalesef bir tane bulabildim ve çok abartılı bir fiyattı; yurt dışı Amazon sitesinde bulmuştum. Type-C çıkışlı VR gözlüğü olan LG R100 var ve bunu laptopa bağlamak üzere kullanacaktım. Gerçekten böyle bir ürünün piyasada bulunamaz olması çok kötü.
Maalesef bir tane bulabildim ve çok abartılı bir fiyattı; yurt dışı Amazon sitesinde bulmuştum. Type-C çıkışlı VR gözlüğü olan LG R100 var ve bunu laptopa bağlamak üzere kullanacaktım. Gerçekten böyle bir ürünün piyasada bulunamaz olması çok kötü.