Type-C USB çoklayıcı laptopa takılır mı?

Wissy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba laptopum için USB coklayici alacağım fakat USB girişlilerin 3.0 olduğunu gördüm fakat Type-C girişli olanların 3.2 olduğunu gördüm. Trust'un USB coklayicisini alıp laptopun arkasındaki Type-C kısmına takacağım. Sizce gecikme yapar mı çünkü laptopta 2 tane USB girişi var ve yetmiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olacağını sanmıyorum. Type-C çoğaltıcı kalitesi önemli. Laptopta hangi sürüm Type-C var?

Merhaba hocam kusura bakmayinda konuyu tekrar aciyorumda. Bu marka iyi midir herhangi bir sorun yapmaz degilmi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-08-21-43-28-687_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-08-08-21-43-28-687_com.android.chrome.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba hocam kusura bakmayinda konuyu tekrar aciyorumda. Bu marka iyi midir herhangi bir sorun yapmaz degilmi.
Hocam ben de laptop kullanıcısıyım. Typc çoklayıcı arasında çok kaldım. Fakat dark modelinin usb modelinin usb çoklayıcısını aldım. Gercekten performansı hayran bıraktı. 4 portuda çalıştırıyor. Kullanmış biri olarak sana önerim dark connect master 4 port. Fiyatı biraz pahalı ama çok kaliteli. Linki aşağı bıraktım.

Hocam ben de laptop kullanıcısıyım. Typc çoklayıcı arasında çok kaldım. Fakat Dark modelinin USB modelinin USB çoklayıcısını aldım. Gercekten performansı hayran bıraktı. 4 portuda çalıştırıyor. Kullanmış biri olarak sana önerim Dark connect Master 4 port. Fiyatı biraz pahalı ama çok kaliteli. Linki aşağı bıraktım.

Sağ olun hocam öneriniz icin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı