Type-C ve USB-a bulunan adaptör önerisi

Metenikbc

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi sosyaller,

Şu anda 120W Xiaomi adaptörü ve kablosu kullanıyorum fakat kablo koptu ayrıca telefonum 33W ve Watch 6 Classic siparişi verdim. 120W hıza zaten ihtiyacım olmadığı için satıp 45-67W hem telefon hem saat için düşünüyorum. USB kablo kullanan misafirler, kuzen vb. geldiğinde vardiyalı kullanıyoruz çok zorluk oluyor bu yüzden USB-a portuna da ihtiyacım var. Type-C + USB-a bulunan bildiğiniz iyi adaptörler var mı? Bulabildiğim tek fazla port Anker adaptörlerde fakat çok pahalılar.

İyi sosyaller,

Şu anda 120W Xiaomi adaptörü ve kablosu kullanıyorum fakat kablo koptu ayrıca telefonum 33W ve Watch 6 Classic siparişi verdim. 120W hıza zaten ihtiyacım olmadığı için satıp 45-67W hem telefon hem saat için düşünüyorum. USB kablo kullanan misafirler, kuzen vb. geldiğinde vardiyalı kullanıyoruz çok zorluk oluyor bu yüzden USB-a portuna da ihtiyacım var. Type-C + USB-a bulunan bildiğiniz iyi adaptörler var mı? Bulabildiğim tek fazla port Anker adaptörlerde fakat çok pahalılar.
Merhaba. Bütçeniz ne kadar? 1 Type-C ve 1 Type-A yeterli mi?

Merhaba. Bütçeniz ne kadar? 1 Type-C ve 1 Type-A yeterli mi?
Yeterli olur. En fazla 700TL

İsteğinizi tam anlayabilmiş durumda değilim ancak eğer doğru anladıysam bu işinizi görebilir. Saatin geçliğine verin lütfen. Ben bir süredir Steam Deck + Telefon şarjı için kullanıyorum.

Hocam çok sonra soruyorum ama USB-A Girişi kaç watt veriyor?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı