sedarrr Decapat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 89 1 Haziran 2020 #1 Benim laptopda bayağı dandik bir ekran kartı var(Radeon R5 M420) bunun yerine dışardan bir 1030, 750 Ti gibi bir şeyler taksam olur mu yani Type-C'den ekran kartı bağlanılıyor mu?
Benim laptopda bayağı dandik bir ekran kartı var(Radeon R5 M420) bunun yerine dışardan bir 1030, 750 Ti gibi bir şeyler taksam olur mu yani Type-C'den ekran kartı bağlanılıyor mu?
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #2 eGpu ile oluyor. Ama çoğu laptopta sıkıntı çıkarıyor diye duydum. Artı 0 Eksi
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #3 Böyle bir çözüm var ama yüzü astarından pahalıya gelebilir. Ayrıca Thunderbolt 3 desteği gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Böyle bir çözüm var ama yüzü astarından pahalıya gelebilir. Ayrıca Thunderbolt 3 desteği gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et