TYT 1.4 milyon sıralama nasıl yapılır?

Bu seviyelerde ChatGPT'den alacağın program bile seni 1.4 milyona sokar. Türkçe'de gayet iyisin zaten Türkçe'yi geç. Sosyali çalışmayan derece öğrencileri var sosyali geç. Matematik için Mert Hoca'nın 0 Matematik kampından başla. Fizik kimyayı anlar mısın emin değilim Dr Biyoloji veya Selin Hoca'dan TYT biyoloji dinle.

Daha önce sınava girdim bu netleri yaptım. 1.495.000 sıralama geldi ek puanlı yerleştirme ile bu sıralamayı yaptım. Kötü biliyorum ama yapacak bir şey yok.

Eki Görüntüle 2481701

57 küsur OBP var. Ama ben geçen yıl tercih yapıp gitmedim OBP de kırılacak. Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF bilgisayar programcılığı istiyorum 1.543.572 sıralama ile almış en son. Ek puanlı yerleştirmede 1 kereye mahsusmuş yani bir daha kullanamıyorum. 57 ve kırılacak olan OBP ile kaç net yapsam rahatça girerim?
Nasıl çalışmalıyım Türkçe ve sosyale?

Benim sonuca yakın inşallah 100k gelıcek bir ılk olacak mılyondan 100k çektiğini düşünsene :D
Tavsiyeler:
1- Öncelikle en kolay net sağlayan sosyal aç kamp vs izle sos 15 Türkçe 25 düşün 40 net.
Bunu yapman için Türkçe de paragrafın iyi ddeğilse al 0'dan paragraf bitir 20 netlere gelir Türkçen sos da kamplar var örnek coğrafya dünya haritası 7 gun felsefe atolyesı var felsefe hallet kısaca burası sende.
2-) Matematik konuları umarım bitirdin bitirmediysen ilk 12 konu odaklan atıyorum temel kavramlar bıttı hemen yanına konu konu çıkmışlar var X yayınlarından al konu bitimin de yapıştır.
3-) Fende garanti konular kampına bak konu bitiminde çıkmışı yapıştır ben mesela fende 15 net yapacağım bu şekil daha yarısındayım kampın 7 net gelıyor. Başarılar :)

Benim sonuca yakın inşallah 100k gelıcek bir ılk olacak mılyondan 100k çektiğini düşünsene :D
Tavsiyeler:
1- öncelikle en kolay net sağlayan sosyal aç kamp vs izle sos 15 Türkçe 25 düşün 40 net.
Bunu yapman için Türkçe de paragrafın iyi ddeğilse al 0'dan paragraf bitir 20 netlere gelir Türkçen sos da kamplar var örnek coğrafya dünya haritası 7 gun felsefe atolyesı var felsefe hallet kısaca burası sende.
2-) matematik konuları umarım bitirdin bitirmediysen ilk 12 konu odaklan atıyorum temel kavramlar bıttı hemen yanına konu konu çıkmışlar var X yayınlarından al konu bitimin de yapıştır.
3-) fende garanti konular kampına bak konu bitiminde çıkmışı yapıştır ben mesela fende 15 net yapacağım bu şekil daha yarısındayım kampın 7 net gelıyor. Başarılar :)

TYT mi 100K hocam yoksa aytmi.

Daha önce sınava girdim bu netleri yaptım. 1.495.000 sıralama geldi ek puanlı yerleştirme ile bu sıralamayı yaptım. Kötü biliyorum ama yapacak bir şey yok.

Eki Görüntüle 2481701

57 küsur OBP var. Ama ben geçen yıl tercih yapıp gitmedim OBP de kırılacak. Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF bilgisayar programcılığı istiyorum 1.543.572 sıralama ile almış en son. Ek puanlı yerleştirmede 1 kereye mahsusmuş yani bir daha kullanamıyorum. 57 ve kırılacak olan OBP ile kaç net yapsam rahatça girerim?
Nasıl çalışmalıyım Türkçe ve sosyale?

Sadece Türkçe sosyal kas çok yanlış yapmazsan rahat yaparsın matematiği feni bırak bu saatten sonra.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı