TYT 1 ayda biter mi?

mahmud123

Decapat
Daha fazla  
1 ay içinde TYT biter mi? 11'e geçiyorum, erkenden konuları bitirip deneme çözmek istiyorum. Problem eksiğim var ve 9 hakkında çok şey hatırlamıyorum. Üçgenlerde eksiğim var, kimya yapamıyorum. Yetişir mi? Kendimi umutlandırmak istemiyorum.

TYT 4 yılda bitmez kim dediyse 1 ayda biter diye inanmayın.

1 ayda biticeğini nasıl düşünüyorsunuz hocam 10. sınıfı hiç çalışmayacak mısınız? Bitirmekten kastınız umarım tüm 9 ve 10. sınıfı baştan sona tüm konuları çalışıp test çözmektir.

1 Ayda sıfırdan alacaksan bitmez. Hergün deneme çöz ve eksiklerini belirle. Bildiğin eksiklerin ve denemede gördüğün eksiklerin üzerine çalış. Böylece daha kolay bitirirsin.

Sadece konu bazlı gidecekseniz bile pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. Ha diyelim ki konu olarak öğrendiniz gerekli olanları, 1 ayda iyi bir seviyeye gelemezsiniz ki. Anlamı olmaz.

TYT "bitecek" denilebilen bir sınav değil. "gelişilebilecek" bir sınav.

En azından 3-4 ay lazım gerekli konularda iyi bir seviyeye gelmek için.

Hocam kendini bu konularda sıkma benimle yaşıtsın ben daha bu yaz hiçbir şey çözmedim 11 ve 12.sınıflarda çoğunlukya AYT bazen TYT çalışacağım ilk 100bin hedefim var ama beklentim yok ülkede üniversite okuyup adam gibi yerlere gelen yok bu süreçte pratiğini geliştirirsen gelecekte daha rahat edersin ben öyle yapıyorum.

Konuları bile günlük 10+ saat çalışmayla 2-3 ayda anca bitirirsin ki TYT konu sınavı değil pratik sınavı.

Bitmez.

Cevap basit aslında bu kadar uzatmaya gerek yok: Bitiyorsa insanlar neden aylarca hatta bazen yıllarca tyt denen illet için çalışıyor?

Hocam hedef yüksek.

9 eksiğiniz varsa 1 ay değil 10 ay'da bile bitmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…