NonAlive52
Femtopat
Selam arkadaşlar, 10. sınıfı bitirdiğim için bu sabah TYT 2022 çözdüm toplamda 84 netim var. Sizce nasıl? Neler önerirsiniz? Öğrenmek istedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş sınava girmemiş hocam sadece sınavı çözmüş.Kanka basit gibi duruyordu sınav. Yığılma olabilir.
Bence bu genelleme yanlış. Genelde de 90-100 arası yapıyordum ama sınavda 106 yaptım çünkü o anlık adrenalin ve stres sınava daha çok odaklanmamı sağladı. Aynı şey AYT için de geçerli.Evde yaptigin netin -10-15 azını al biraderim. O işler ne yazık ki öyle olmuyor. Demek ki sınavda 65-70 arası yaparmışsın. Tebrik ederim, hiç de fena değil.
Kesinlikle katılıyorum. Son 30 dk'da matın kalan yarısını bitiriyorum denemelerde. Evde ise odaklanmak çok zor. Test çözüyormuş gibi hissediyor insan.Bence bu genelleme yanlış. Genelde de 90-100 arası yapıyordum ama sınavda 106 yaptım çünkü o anlık adrenalin ve stres sınava daha çok odaklanmamı sağladı. Aynı şey AYT için de geçerli.
Fena değil bence. Hedefin nedir? Ek olarak üstteki arkadaşın dediği gibi de ders ders netlerini belirtir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.