TYT 2022 84 net nasıldır?

Fena değil bence. Hedefin nedir? Ek olarak üstteki arkadaşın dediği gibi de ders ders netlerini belirtir misin?

Sınav basit falan değildi, YKS tarihinde sıralama yapacak olursak:
TYT için,
2021>2022 = 2019>2018>2020
AYT için,
2021>2022>2019>2018>2020

Evde yaptigin netin -10-15 azını al biraderim. O işler ne yazık ki öyle olmuyor. Demek ki sınavda 65-70 arası yapar mışsın. Tebrik ederim, hiç de fena değil.
Yığılma her sene oluyor zaten, yığılma olacak diyen arkadaslara diyorum üstünüze alınmayın, öyle 2020 gibi değil, bu sınav ortalamanın üstünde bir sınavdı çünkü. 2020 ise çocuk sınavı. Bir kere aynı zorlukta olsa bile aralarında 20-25 soruluk konu farkı var ki o konular baba konular ve her sene temel düzey sorulduğu halde kimse yapamıyor. Bu sene de temelin üstüne sormuşlardı zaten. Özellikle fen alanında. Matda da çok seçici sorular vardı, kısaca gayet seçici sınavdı.

Evde yaptigin netin -10-15 azını al biraderim. O işler ne yazık ki öyle olmuyor. Demek ki sınavda 65-70 arası yaparmışsın. Tebrik ederim, hiç de fena değil.
Bence bu genelleme yanlış. Genelde de 90-100 arası yapıyordum ama sınavda 106 yaptım çünkü o anlık adrenalin ve stres sınava daha çok odaklanmamı sağladı. Aynı şey AYT için de geçerli.

Bence bu genelleme yanlış. Genelde de 90-100 arası yapıyordum ama sınavda 106 yaptım çünkü o anlık adrenalin ve stres sınava daha çok odaklanmamı sağladı. Aynı şey AYT için de geçerli.
Kesinlikle katılıyorum. Son 30 dk'da matın kalan yarısını bitiriyorum denemelerde. Evde ise odaklanmak çok zor. Test çözüyormuş gibi hissediyor insan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı