TYT 250 ham puan almak için ne yapılmalı?

720350

Picopat
TYT'de 250 ham puan almak istiyorum. Bu yıl ilk mezun senem dershane dönemlerinde TYT puanım 150-170 arasında değişiyor bu puanı nasıl 250 puana çıkarabilirim? 2 yıllık güzel bir bölüm okumak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam matemetıkde 5 6 tane bakkal hesabı ıle yapılabilecek soru var onları yapsanız fendede cok kolay 3 4 unıte var onları yapsanız fendende bir 3 4 net gelir e gerisi tamamen size kalmıs Türkçe ve sosyal.

Hocam matemetıkde 5 6 tane bakkal hesabı ıle yapılabilecek soru var onları yapsanız fendede cok kolay 3 4 unıte var onları yapsanız fendende bir 3 4 net gelir e gerisi tamamen size kalmıs Türkçe ve sosyal.

Bu dedıgım netlerle 250dende yuksek alırsınız sadece 250 ıstıyosanız Türkçe ve sosyal yeterlı olacaktır.

Fen için aktif kimya TYT ve aktif biyoloji TYT kitapları nasıl ben sözelciyim matematik ve fen yapamıyorum ama fen yapmak istiyorum.

O kitaplar hakkında bilgim yok ama eğer önereceksem TYT kimya için benim hocam görkem şahin fizik için benim hocam barış akıncıoğlu matematik için rehber matematik öneririm.
Hepsininde kitapları mevcuttur n11 trendyol vb alabilirsiniz videolarını youtubeden izleyip kitapları daha rahat çözebilirsiniz.
Mesela rehber matematik 69 günde tyt kampı ya da bebek adımlarıyla matematik oynatma listelerini izleyipte konuyu anlamama ihtimaliniz imkansıza yakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı