TYT 3 ay kala 60 net yapılır mı?

vefali_turk

Femtopat
Daha fazla  
Matemetik olmadan 60 net yapmak istiyorum. Aklımdaki netler; Türkçe 30-35, sosyal 15-20, fen 8-10, fende matematiğe nazaran daha çok sözel ağırlıklı konu var. Sizce bu şekilde yapabilir miyim? Türkçede şu an hız ve renk paragraf cozuyorum, yanına rüştü hocadan dil bilgisi çalışıyorum analiz yaparak gidiyorum. Sosyalde ise cografyda haritadayim, tarihte Gökhan öz diye hoca var onun kitabını almıştım, din ve felsefede önemli olan kavramları not aldım fende Z takımının garanti fen konu kampı var oradan ilerlemeyi düşünüyorum. Sizce bu şekilde 60 net olur mu?

Hocam ikizmişiz gibi aynı durumdayız seninle. Bana kalırsa yapılır, tek farkımız ben feni saldım, matematik çalışıyorum. Eğer feni halledersen, her türlü yaparsın.

Sağlama almak istiyorsan matematikte hızlıca halledebileceğin konulara bir bak derim. Konu isimleri şu anda aklımda yok ama biraz araştırarak bulabilirsin.

Yapılır çok rahat bence.

Yapılır ekstra şu konulara bakmanı öneririm
Mantık ise bağlacı
Üçgende açılar
Çokgenler her sene aynısı çıkıyor.
Temel kavramlar Tek-çift
Rasyonel Sayılar
Yaş problemleri 2-3 mantık ile hepsi çözülebilir
Fonksiyonlar grafik okuma veya fonksiyonlarda dört işlem

Sağlama almak istiyorsan matematikte hızlıca halledebileceğin konulara bir bak derim. Konu isimleri şu anda aklımda yok ama biraz araştırarak bulabilirsin.

Hocam temel kavramlar kitabı var ilyas güneşin ama bir türlü anlayamadım yani çok zaman kaybettim onun yerine fen çözeceğim MSÜ'de 3 net yaptım fizikte üstüne düşüp TYT'de 8-10 net yapmak istiyorum.

Hocam ikizmişiz gibi aynı durumdayız seninle. Bana kalırsa yapılır, tek farkımız ben feni saldım, matematik çalışıyorum. Eğer feni halledersen, her türlü yaparsın.

Hocam yani feni yapabilirim diyor da zaten genellikle sözel ağırlıklı alıyor tabii küçümsememek lazım MSÜ'de fen çalışmadığım halde güzel geçti o şekilde gitmeyi düşünüyorum.

Hocam sana kalmış, TYT sözelde biraz daha yorum ağırlıklı. Bana kalırsa feni aynı şekilde çalışmaya devam et fakat hiç değilse matematikte ilk 12 konuya bir bak derim. Bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma kampı var. En azından hayatın boyunca "hiç matematik bilmiyorum" demezsin, temelin olur. Ve bu temel bile sana birkaç net ekstradan yaptırır.

Yapılır ama sosyali garanti 19 net yapın sosyal genellikle yorum ve biraz bilgi üstüne geliyor son yıllarda ÖSYM dil bilgisi yerine bayağı uzun paragraflar soruyor matematikte bende 0 idim şu an 10 15 arası yapıyorum -0, 25 geldim bıyıklı matematik ile ve asıl soruya gelirsek 60 net yapılır ve 80'e zorlanır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Matematikte ne zaman 0 net yapıyordun ne zaman 10-15 nete geldin? Ne kadar sürede?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…