TYT 4 ayda biter mi?

PolterGeist

Hectopat
İyi sosyaller. İstediğim bölüm 450k sıralama ile alıyor ve 350 puan istiyor. Netlerimi bilmiyorum ancak edebiyat TYT'de çok iyiyim. Garanti 20+net üstü. Diğer dersler pek de iyi değil. Tarih ve coğrafya hariç. Kalan 4 ayda günlük sabit 5 saat ile çalışsam bu hedefe yaklaşır mıyım?

Ben olmayacağını düşünüyorum ancak sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. İstediğim bölüm 450k sıralama ile alıyor ve 350 puan istiyor. Netlerimi bilmiyorum ancak edebiyat TYT'de çok iyiyim. Garanti 20+net üstü. Diğer dersler pek de iyi değil. Tarih ve coğrafya hariç. Kalan 4 ayda günlük sabit 5 saat ile çalışsam bu hedefe yaklaşır mıyım?

Ben olmayacağını düşünüyorum ancak sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.

Matematik ve fen i yapmazsanız Türkçe ve sosyali fullemeniz gerekir TYT'de o sıralama için.

Bu sorunun cevabı tempona ve düzenine göre evet veya hayır olarak değişecektir. Ancak sıkı çalışma ile oldukça sağlam ilerleme kayıt edersin. Şu tavsiyeyi vereyim tyt veya ayt de puan hesabı yaparak çalışma sonu hüsran ile bitebiliyor elinden gelenin en iyisini yapmaya odaklanirsan başarılı olacağını düşünüyorum.

450K ne ki? 50-55 nete tekabül ediyor sanırsam. Şu an Türkçe'den 25-30 net yaptığınız varsayarak en az 20-30 net diğer derslerden çıkarmanız gerek. Sadece TYT sinavina girecekseniz 450K değil 200K bile yapılabilir iyi bir çalışmayla ve düzenli çalışmayla. Ama sadece TYT girmeyecekseniz 400K bandında sıkışabilirsiniz. Aksi halde AYT'ye vakit kalmaz.

450K ne ki? 50-55 nete tekabül ediyor sanırsam. Şu an Türkçe'den 25-30 net yaptığınız varsayarak en az 20-30 net diğer derslerden çıkarmanız gerek. Sadece TYT sinavina girecekseniz 450K değil 200K bile yapılabilir iyi bir çalışmayla ve düzenli çalışmayla. Ama sadece TYT girmeyecekseniz 400K bandında sıkışabilirsiniz. Aksi halde AYT'ye vakit kalmaz.

AYT Girmeyeceğim. O kadar zeki değilim maalesef.

Bu sorunun cevabı tempona ve düzenine göre evet veya hayır olarak değişecektir. Ancak sıkı çalışma ile oldukça sağlam ilerleme kayıt edersin. Şu tavsiyeyi vereyim TYT veya AYT de puan hesabı yaparak çalışma sonu hüsran ile bitebiliyor elinden gelenin en iyisini yapmaya odaklanirsan başarılı olacağını düşünüyorum.

Günlük 5 saat çalışma ile umarım bir şeyler olur.

Matematik ve fen i yapmazsanız Türkçe ve sosyali fullemeniz gerekir TYT'de o sıralama için.

Matematik ve fenden 3-5 net anca çıkartırım. 4 Ayda 450k yapmam gerek. Çok zor bir şey mi?

AYT Girmeyeceğim. O kadar zeki değilim maalesef.

Matematik ve fenden 3-5 net anca çıkartırım. 4 Ayda 450k yapmam gerek. Çok zor bir şey mi?
Çalışma ile her şeyi başarabilirsin yeterki güven kendine ancak sayılara takılma o sayı sınava göre değişiyor örnek vermek gerekirse 197k olan yer 77k ile almıştı

AYT girmeyeceğim. O kadar zeki değilim maalesef.

Matematik ve fenden 3-5 net anca çıkartırım. 4 ayda 450k yapmam gerek. Çok zor bir şey mi?

Ben fen namına hiçbir şey bilmememe rağmen TYT fenden 12 doğru 8 yanlış çıkarmıştım mantığımla çözerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı