3-4 ayda TYT biter mi?

TYT kimya için görkem şahinin kitabını al. Çok yardımcı oldu bana o AYT'de ve TYT'de toplam 2 yanlışım çıkmıştı.
Fizik içinse Özcan Aykın'ın videolarını öneririm.
Yanlış kaynaktan çalıştığın için anlamadığını düşünüyorum. Yoksa çalışan herkes yapar.
Saati sınava göre ayarla. Bu arada o müzik işini silmen lazım. Sınavda müzik dinleyemeyeceksin unutma.
Gri Koç'un da hiçbir şeyini alma kendisini samimi bulmuyorum. Öğrencinin faydasından çok para için yapıyor çoğu işbirliğini.

Matematikte konu anlatımı izlerken soru çözümünü izlemek önemli tabiki. Anlamaya çalış. Olmuyorsa benzer sorular üzerinden tekrar dene.
Konu anlatımından sonra soru çözmek en iyisi zaten. O konuyu asla unutmazsın. Ben bazen gece konu çalışıyordum sabah kalkınca bile bazı eksiklikler oluyordu yani. Beyin gereksiz gördüğü bilgiyi siliyor sonuçta.

Son olarak Antrenmanlarla Matematik çözmeni öneririm.
Teşekkür ederim hocam. Kaynak tavsiyeleriniz içinse ayrıca teşekkürler. Gri Koç'u almış bulundum çok önceden ama bundan sonra almam herhalde.

Bu arada son bir soru sormak istiyorum TYT sosyal için ayrı ayrı branş denemesi çözmek mantıklı mı? Ve ayrı ayrı test kitapları almak mantıklı mı? Tarih felsefe din coğrafya tüm derslerin olduğu konu anlatımlı bir soru bankası daha iyi mi olur sizce?

Teşekkür ederim hocam. Kaynak tavsiyeleriniz içinse ayrıca teşekkürler. Gri Koç'u almış bulundum çok önceden ama bundan sonra almam herhalde.

Bu arada son bir soru sormak istiyorum TYT sosyal için ayrı ayrı branş denemesi çözmek mantıklı mı? Ve ayrı ayrı test kitapları almak mantıklı mı? Tarih felsefe din coğrafya tüm derslerin olduğu konu anlatımlı bir soru bankası daha iyi mi olur sizce?
Eğer okuyarak anlayabiliyorsanız konu anlatımlı soru bankası alıp onu bitirin. Üstüne gerek 20 soru sosyal denemesiyle gerek branş sosyal denemeleriyle üstünü tamamlarsınız. Yeterli de olacağını düşünüyorum.
Ayrı ayrı branş denemesi çözmek mantıklı. Sen 4-5 coğrafya neti yapıyorsan her denemede tekrar tekrar coğrafya çözmene gerek yok sonuçta.
Onun dışında felsefe ve tarih soruları paragrafa benziyor biraz da. Paragraf çözmenin kesinlikle katkısı olacaktır.

Eğer okuyarak anlayabiliyorsanız konu anlatımlı soru bankası alıp onu bitirin. Üstüne gerek 20 soru sosyal denemesiyle gerek branş sosyal denemeleriyle üstünü tamamlarsınız. Yeterli de olacağını düşünüyorum.
Ayrı ayrı branş denemesi çözmek mantıklı. Sen 4-5 coğrafya neti yapıyorsan her denemede tekrar tekrar coğrafya çözmene gerek yok sonuçta.
Onun dışında felsefe ve tarih soruları paragrafa benziyor biraz da. Paragraf çözmenin kesinlikle katkısı olacaktır.
Teşekkür ederim tüm cevaplarınız için. Ben motivasyona inanmıyorum tek motivasyonum hedefim. Fakat disiplin için ne yapacağımı bilmiyorum. Bir plan oturtup ona uymak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı