TYT 43-46 net arası sıralama ve puan ne olur?

Salvo Sarsılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Türkçe 31,25 net.
Sosyal 10.50
Matematik 5 net.
Sorulara baktım hatırladığım kadarıyla böyle geliyor.
Sıralama ve puan ne gelir sizce?
Bir de ne önerirsiniz tercih için.

Son düzenleyen: Moderatör:
1- sıralama diğer adayların doğru yanlış oranlarına göre hesaplanıyor. Sonuçlar açıklanmadan kimse bilemez.

2- puan diğer adayların doğru yanlış oranlarına göre hesaplanıyor. Sonuçlar açıklanmadan kimse bilemez.

3- tercih senin ilgi alanların, sevdiğin meslekler üzerinde olmalı. Ülkemizde güzel koltuklara oturan tanıdığın yoksa tırnaklarınla kazıyarak yükseleceğin bir kariyer yolculuğun olacak. O yüzden tercihini severek yapacağın bir işi baz alarak seçmelisin. Forumda sana söylenen fikirlere göre değil. Hiçbir fikrin yoksa; kaliteli bir hayat yaşamak istiyorsan "teknoloji" dallarına göz at, 3-5-10 sene sonra yapay zekanın devralacağı basit şeylerden uzak dur. Öğretmenlik, çevirmenlik, grafik tasarım, reklamcılık vs. gibi.

Son düzenleme:

Çko haklı.

Teşekkür ederim hocam benim hedefim polislikti fakat yaşım 17 olduğu için giremiyorum o yüzden bu netle ne tercih etmem gerektiğini bilmiyorum ondan sordum yine de çok kötü bir sonuç değil değil dimi 46 net?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…