TYT 43-46 net arası sıralama ve puan ne olur?

Salvo Sarsılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Türkçe 31,25 net.
Sosyal 10.50
Matematik 5 net.
Sorulara baktım hatırladığım kadarıyla böyle geliyor.
Sıralama ve puan ne gelir sizce?
Bir de ne önerirsiniz tercih için.

Son düzenleyen: Moderatör:
1- sıralama diğer adayların doğru yanlış oranlarına göre hesaplanıyor. Sonuçlar açıklanmadan kimse bilemez.

2- puan diğer adayların doğru yanlış oranlarına göre hesaplanıyor. Sonuçlar açıklanmadan kimse bilemez.

3- tercih senin ilgi alanların, sevdiğin meslekler üzerinde olmalı. Ülkemizde güzel koltuklara oturan tanıdığın yoksa tırnaklarınla kazıyarak yükseleceğin bir kariyer yolculuğun olacak. O yüzden tercihini severek yapacağın bir işi baz alarak seçmelisin. Forumda sana söylenen fikirlere göre değil. Hiçbir fikrin yoksa; kaliteli bir hayat yaşamak istiyorsan "teknoloji" dallarına göz at, 3-5-10 sene sonra yapay zekanın devralacağı basit şeylerden uzak dur. Öğretmenlik, çevirmenlik, grafik tasarım, reklamcılık vs. gibi. :)

Son düzenleme:
1- sıralama diğer adayların doğru yanlış oranlarına göre hesaplanıyor. Sonuçlar açıklanmadan kimse bilemez.

2- puan diğer adayların doğru yanlış oranlarına göre hesaplanıyor. Sonuçlar açıklanmadan kimse bilemez.

3- tercih senin ilgi alanların, sevdiğin meslekler üzerinde olmalı. Ülkemizde güzel koltuklara oturan tanıdığın yoksa tırnaklarınla kazayarak yükseleceğin bir kariyer yolculuğun olacak. O yüzden tercihini severek yapacağın bir işi baz alarak seçmelisin. Forumda sana söylenen fikirlere göre değil. Hiçbir fikrin yoksa; kaliteli bir hayat yaşamak istiyorsan "teknoloji" dallarına göz at, 3-5-10 sene sonra yapay zekanın devralacağı basit şeylerden uzak dur. Öğretmenlik, çevirmenlik gibi. :)

Çko haklı.

3- tercih senin ilgi alanların, sevdiğin meslekler üzerinde olmalı. Ülkemizde güzel koltuklara oturan tanıdığın yoksa tırnaklarınla kazıyarak yükseleceğin bir kariyer yolculuğun olacak. O yüzden tercihini severek yapacağın bir işi baz alarak seçmelisin. Forumda sana söylenen fikirlere göre değil. Hiçbir fikrin yoksa; kaliteli bir hayat yaşamak istiyorsan "teknoloji" dallarına göz at, 3-5-10 sene sonra yapay zekanın devralacağı basit şeylerden uzak dur. Öğretmenlik, çevirmenlik, grafik tasarım, reklamcılık vs. gibi. :)

Teşekkür ederim hocam benim hedefim polislikti fakat yaşım 17 olduğu için giremiyorum o yüzden bu netle ne tercih etmem gerektiğini bilmiyorum ondan sordum yine de çok kötü bir sonuç değil değil dimi 46 net?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı