TYT 50 net yapan biri kazanabilir mi?

ykscanavarı55

Hectopat
Babalar şu an TYT de 45-55 arası net yapıyorum açıkçası yumurta kapiya dayanmaya basladı sizce basarili olabilir miyim? 6 ay icerisinde hedef 70-90 net.

Babalar şu an TYT de 45-55 arası net yapıyorum açıkçası yumurta kapiya dayanmaya basladı sizce basarili olabilir miyim? 6 ay icerisinde hedef 70-90 net.
Kazanmaya herkes kazanır, önemli olan kendine belirlediğin hedef doğrultusunda ilerlemen.

38 TYT 52 AYT neti yaparak mühendislik kazandım hocam eğer AYTde güzel bir sonuç yaparsan istediğin yere gidebilirsin.

Aga şu soruları hiç anlamıyorum. Kendinize biraz hedef koyun net olarak bakmayın. Sınavı -10 net yapan adamda kazanıyor. Önemli olan hedefini gerçekleştirmek. Sayısalsındır hedefin 200k yapmaktır o zaman ona göre yoğunlaş ve elinden gelenin en iyisini yap. Eğer hedefin sadece TYT netini 70 yapmaksa çok rahat yaparsın. Her deneme illa yapamadığın bir konu vardır. O konuya çalış netin artar zaten.

6 ay içerisinde her dersten +7 net yapamayacak mısın sence? Fen, matematik, türkçe. Bunlardan 7'şer soru arttırabilirsin. Gözünde 20-30 net diye büyütme. Her dersten 7/8 net olarak düşün. Ders ders odaklanıp çalışırsan fazlasıyla yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…