TYT 50 net yapmak için gerekli konular nelerdir?

Türkçeden paragraf, matematikten ilk 20 konu ve biraz problemler, sosyalde ise kısa videolar izleyip fikir sahibi olmak 50 net yaptırır.

Şu an kaç net yapıyorsun?

Bol deneme çözerek ben 65 nete geldim.
Özellikle matematikten branş denemesi çözersen netin artar.
Şimdi bende şöyle elimde bilgi sarmal var. Sonra sonuç yayınlarının fasikülleri var. Eğitim vadisi var. Hangisini çözeyim diye şaşırıyorum. Deneme çözsem kolaydan başlayan yayın var mı ?

Şimdi bende şöyle elimde bilgi sarmal var. Sonra sonuç yayınlarının fasikülleri var. Eğitim vadisi var. Hangisini çözeyim diye şaşırıyorum. Deneme çözsem kolaydan başlayan yayın var mı?

Kolay deneme değil, ÖSYM tarzı soruların olduğu denemeler çözüp yanlışlarını iyice öğreneceksin. Kolay deneme bir ise yaramaz. Cok konu eksigim var dersen biraz soru bankası cözup öyle denemeye başlamanı tavsiye ederim.

Kolay deneme olarakak matematikten kronometre, türkçeden de toprak öneririm.

Şimdi bende şöyle elimde bilgi sarmal var. Sonra sonuç yayınlarının fasikülleri var. Eğitim vadisi var. Hangisini çözeyim diye şaşırıyorum. Deneme çözsem kolaydan başlayan yayın var mı?

TYT paragraf çalış ve kolay dil bilgisi rahatlık ile 30 yapılır.
Sosyal genelde yorum oluyor rahat 10 yapılır.
Mat çok kötü olsa bile 5 yaparsın.
Feni de çok kötü say yorum sorularını yap 5 tane oldu sana 50.

Kolay deneme değil, ÖSYM tarzı soruların olduğu denemeler çözüp yanlışlarını iyice öğreneceksin. Kolay deneme bir ise yaramaz. Cok konu eksigim var dersen biraz soru bankası cözup öyle denemeye başlamanı tavsiye ederim.

Kolay deneme olarakak matematikten kronometre, türkçeden de toprak öneririm.
Ya ben zaten fene zaman ayırmıyorum. Zamanım yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı