TYT 55 net nasıl artırılır?

Ahmet238

Decapat
Daha fazla  
Ben 10. sınıftım ve gerçekten çok çalışıyordum ve okul bitiminde evde yaptığım TYT sınavında 60 net yapmayı başarmıştım gerçekten. Ama evde yaptığım TYT sinavindan sonra yani haziran ve temmuz ayinda çalışmayı bıraktım ve gerçekten tüm konuları unutmuşum gibi geldi. Bu yüzden 4 gun önce günde 5.30 saat çalışmaya başladım ve az çok olsa da sayısaldaki bazı konuları bitirdim. Bugün bir TYT denemesi yapmak istedi canım acaba nasılım diye. TYT denemesini kontrol ettim ve 54 net geldi bu sefer. Şimdi 11. sinifa geçeceğim 20 güne okullar açılıyor sizce bu net sayısı iyi mi benim için yoksa az bile mi? sayısal öğrencisiyim ve hedefim ilk 5000

Düzeni paragraf, geometri, problem üçlüsü şart öncelikle. Sonrasında ise TYT fen başla, amacın 11 konuları ile birlikte götürüp bitirmek olsun.
Düzenli olarak 24 soru paragraf çözüyorum günlük olarak ve problemlere çalışıyorum 1.30 saat boyunca ama geometriyi yapmakta zorlanıyorum ve açıkçası biraz sıkabiliyor o yüzden onun yerine matematik çözüyorum her gün sıkıntı yaratır mı geometriye sonra başlamam

Dostum arkadaşın söylediklerine kısmen katılıyorum 11. Sınıfta 11'i sağlam tutup tyt matematikten 1 kitap bitirdim ve ilk netim yaz başında 75 civarında idi. Arkasından yazın feni bitirip matematiği tamamen hallettim. Türkçeyi dil bilgisi kismini bitirdim ortalama 100 net yapıyorum ve daha okul açılmadı bile. Bana kalırsa sene içinde 1 matematik kitabi bitir ve ayda 1 tyt denemesi çöz.okul dönemi sonuna kadar 70 netin üzerinde bitirmeye bak. TYT gerçekten kolay ve emeğinin karşılığını hızlıca veten bir ders yazın düzgün bir planlama ile gayet kolay net artışı yapabilirsin. Şu anda TYT kaygısına düşmen 11. Sınıf icin problem yaratabilir. Fen lisesinde okuyorum ve 11 de tyt çalışan arkadaşlarımla aynı neti yapıyorum ancak onlarin obp leri ve 11. Sınıfları benden kötü. Tyt telafisi yapılır ama 11 yapılmaz sana verebileceğim en naçizane öneri budur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı