hogwartscanavarı
Decapat
Kaç nettesin?Hocam benim durum daha vahim ya şu an sıfıra yakınım hedef 55-60 gelir mi sınava kadar.
Kaç nettesin?Hocam benim durum daha vahim ya şu an sıfıra yakınım hedef 55-60 gelir mi sınava kadar.
Kaç nettesin?
15-20? Türkçe biliyorsan Türkçe ve sosyal derslerinden zaten en az 30 net alman gerekiyor. Neden böyle bir şey yaptın? Bence mezuna bırak, çalışan 40-50 gelebilir belki ama o sıralama ile neler gelir bilemiyorum.Söylemekten utanıyorum vallahi hocam keşke yatmasaydım 15-20 arası sadece TYT gireceğim.
Hiç deneme çözdün mü kaç net yapıyorsun.
15-20? Türkçe biliyorsan Türkçe ve sosyal derslerinden zaten en az 30 net alman gerekiyor. Neden böyle bir şey yaptın? Bence mezuna bırak, çalışan 40-50 gelebilir belki ama o sıralama ile neler gelir bilemiyorum.
Ben de mezunum ve işte çalışıyorum ama yani hiç paragraf falan da mı yapamadın.
Ne zaman geçersin?Haklısın vallahi hocam derslerle fazla ilgilenemedim ama günde 9 saati geçerim.
Ne zaman geçersin?
Yani işten çıkman gerekiyor bence.
Eğer üniversiteye gitmek istiyorsan işten çıkman lazım ve son 1 ay deli gibi çalışman lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.