TYT 65 net için ne kadar çalışılması gereklidir?

EL_PATRON16

Centipat
Katılım
24 Haziran 2022
Mesajlar
786
Çözümler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, öncelikle hedefim için TYT 65 net yeterli. Sizce seneye TYT 65 net yapmak için ne kadar çalışmak lazım? Temelim az biraz var, seneye ilk dönem full TYT çalışarak yapabilir miyim? Çalışmam gerektiğini ben de biliyorum yani konu açma amacım biraz teselli ve sizin yorumlarınızı öğrenmek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, öncelikle hedefim için TYT 65 net yeterli. Sizce seneye TYT 65 net yapmak için ne kadar çalışmak lazım? Temelim az biraz var, seneye ilk dönem Full TYT çalışarak yapabilir miyim? Çalışmam gerektiğini ben de biliyorum yani konu açma amacım biraz teselli ve sizin yorumlarınızı öğrenmek.

TYT'yi yazın halletsen 90a çıkabilirsin seneye diyorsun daha.
 
TYT'yi yazın halletsen 90a çıkabilirsin seneye diyorsun daha.
90a çıkmama gerek yok hocam fakat yazın çalışmaya başlayamam maalesef. seneye 12. sınıfım, ilk dönem TYT, ikinci dönemde AYT halletmek istiyorum. AYT de ise sayısal 20 net yetiyor.

Hiç çalışmayan 50 yapıyor zaten buna zor diyorsanız...
Zor veya kolay görmedim hocam bilmiyorum yani hedefim bu yönde sadece.
 
65 net diye saçma bir hedef olamaz. 60 net ne ? 40 matematik 20 fen 5 Türkçe mi ? 30 Türkçe 15 sosyal 10 matematik 10 fen mi ? Sallıyorum sayısal öğrencisiysen sosyal çözmenin neredeyse hiçbir anlamı yok ama sen 65 net yaptım diye düşünüp 15 sosyal neti yaparsan patlarsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı