TYT 700K EA 60K'ya çekilebilir mi?

Squiet

Kilopat
Matematiğim sıfır, kötü temel değil, direkt sıfır. TYT Matematik'te bile 1 netim yok. Hayatım boyunca hiç ders çalışmadım. Bu sene TYT'de sadece Türkçe ve Sosyal çözerek 700K yaptım. Tabii, dolayısıyla AYT de sıfır olduğu için merak ettim; bu sene TYT ve AYT için gerekli dersler için temelimi atıp düzenli çalışırsam YKS 2026'da EA 60K mümkün mü, yoksa hayal mi? Mezuna bırakma taraftarı değilim pek, DGS gibi bir sistem olduğu için ama emin olamadım. Ne tavsiye edersiniz?

Eğer mezuna bırakmazsam bu sene Anadolu Üniversitesi'nde 2 yıllık Pazarlama yazıp daha sonra DGS ile yine Anadolu Üniversitesi'nde %100 İngilizce İşletme bölümüne tamamlamayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematiğim sıfır, kötü temel değil, direkt sıfır. TYT Matematik'te bile 1 netim yok. Hayatım boyunca hiç ders çalışmadım. Bu sene TYT'de sadece Türkçe ve sosyal çözerek 700k yaptım. Tabii, dolayısıyla AYT de sıfır olduğu için merak ettim; bu sene TYT ve AYT için gerekli dersler için temelimi atıp düzenli çalışırsam YKS 2026'da EA 60k mümkün mü, yoksa hayal mi? Mezuna bırakma taraftarı değilim pek, DGS gibi bir sistem olduğu için ama emin olamadım. Ne tavsiye edersiniz?

Eğer mezuna bırakmazsam bu sene Anadolu Üniversitesi'nde 2 yıllık pazarlama yazıp daha sonra DGS ile yine Anadolu Üniversitesi'nde %100 İngilizce işletme bölümüne tamamlamayı düşünüyorum.

Hayal değil hocam günde 10 11 saat falan çalışırsanız EA 60k gayet yapılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı