TYT 8-10 net civarında yapılan matematik netleri nasıl arttırılır?

metroboom1n

Hectopat
Daha fazla  
TYT'de genel olarak 60 net civarı yapıyorum fakat matematiğim neredeyse hiç yok denecek kadar az netlerle geliyor. Genel olarak 5-10 net civarında dolaşıyorum ve temelimin eksik olduğunu düşünüyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim temelim eksikse nasıl bu temeli en hızlı şekilde atarım?

TYT'de genel olarak 60 net civarı yapıyorum fakat matematiğim neredeyse hiç yok denecek kadar az netlerle geliyor. Genel olarak 5-10 net civarında dolaşıyorum ve temelimin eksik olduğunu düşünüyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim temelim eksikse nasıl bu temeli en hızlı şekilde atarım?

Aynı durum bende de var hocam matematik temelimi her zaman iyi tutmaya çalıştım ama anlamadığım için çok iyi olmadı mezun senemdeyim (yeniden) ve en baştan temel çalışmaya başladım
Antrenmanlarla matematik 1 ve bıyıklı matematik 10 günde temel atma serisi ve kitapları bana göre gerçekten işe yarıyorlar ama bunda tabii sizin de emeğiniz olacak anlamıyorum falan yok çalışınca hiç anlamayan insan bile 10 net yapıyor sınava daha çok var o yüzden bu dediğim kitaplar ile temelini oluştur eğer hala sağlam olmadığını inanıyorsan başka kitaplarla devam et.

Aynı durum bende de var hocam matematik temelimi her zaman iyi tutmaya çalıştım ama anlamadığım için çok iyi olmadı mezun senemdeyim (yeniden) ve en baştan temel çalışmaya başladım
Antrenmanlarla matematik 1 ve bıyıklı matematik 10 günde temel atma serisi ve kitapları bana göre gerçekten işe yarıyorlar ama bunda tabii sizin de emeğiniz olacak anlamıyorum falan yok çalışınca hiç anlamayan insan bile 10 net yapıyor sınava daha çok var o yüzden bu dediğim kitaplar ile temelini oluştur eğer hala sağlam olmadığını inanıyorsan başka kitaplarla devam et.
Şuan mezun senende böyle kitaplar çözmen aşırı gereksiz. Tamam zaman var ama 2 hafta maksimum bakarsın sonra hemen ilk 12 konuyu halletmeye çalışırsın.

Hocam bence değil tabii ama sizin fikriniz ben temelimi hiç güvenmediğim için böyle bir şey yapıyorum.
Temel 12. sınıfta atılmaz, mezun senesinde hele hiç atılmaz. Dört işlem biliyosan gerisine gerek yok. Mert hocadan ilk 12 kampı veya rehber matematik gibi matematiği temelden anlatan hocalarla ilk 12 konuyu bitirmeye başla bence acilen.

Temel 12. sınıfta atılmaz, mezun senesinde hele hiç atılmaz. Dört işlem biliyorsan gerisine gerek yok. Mert hocadan ilk 12 kampı veya rehber matematik gibi matematiği temelden anlatan hocalarla ilk 12 konuyu bitirmeye başla bence acilen.

Hocam TYT matematikte istediğim net 10 15 arası AYT matematikte 5 10 arası o yüzden yapıyorum en baştan.

0'dan temel diye bir şey yok yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. 4 işlemde ve işlem önceliği gibi temelin temeli şeylerde eksiğiniz yoksa ihtiyacınız yok ki zamanda yok. Şahsi önerim Aktif Matematik kitabından başlayabilirsiniz, izlediğiniz hoca için bıyıklı matematik iyi bir tercih olabilir. Arkasından acilin ilacı veya 345 çözüp 15 20 bandında çıkabilirsiniz. Ancak tüm bunları hızlı yapmanız gerek zira 8.5 ay gibi kısıtlı bir süre kaldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı